reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

niestety to, co się czasem dzieje w lidlu..... nie wiem, co jest z ludźmi - rozumiem chęć kupienia czegoś, ale to przekracza jakiekolwiek normy...

jakiś czas temu (w sensie parę lat...) były kurtki dziecięce, ponoć bardzo fajne i tanie, i kumpela chciała kupić - poszła na otwarcie z mamą i teściową, "starsze panie" miały większą sile przebicia, kumpela została wypchnięta z "tłumu", więc filmowała, co się tam dzieje... i powiem, że nie odbiegało to od tego, co można zobaczyć na youtube jak się wpisze promocja lidl itd... :|
no w tym lidlu to jakies przegieci
jaki śliczny :D
będę musiała po 1.03 udać się do pepco... tylko jak to zrobić, skoro na zakupy jeżdżę z O, a on ma awersję na pepco (na wszystko, co ich dotyczy, źle mu się kojarzy hahaha)

też się wybieram zobaczyć, ciekawe, jaka ta poduszka jest w porównaniu z moją ;)

super, gratuluję!!!
no ja albo pojde w czwartek po poludniu albo w sobote po polowkowych :)
ja pójdę trochę później - liczę, że na moim zadupiu coś zostanie - to nie sprzęt sportowy ;) (jak był sprzęt sportowy, ręczniki, ubrania do biegania itd to wszystko idzie jak woda, ale ubranka dziecięce parę dni temu były jeszcze z poprzedniej promocji - pojedyncze, ale kilka sztuk było)

reklama
Ja tez się już witam przy kawie w pracy ola rozumiem cię doskonale ja tez d końca kwietnia pracuje ale szef już mnie pytał czy w maju mogłabym jeszcze na 2-3 godz przychodzić żeby nadzorować prace... gdyby nie to ze kocham moja robotę mam zajeboste warunki a szef to złoty człowiek to wogole bym już nie pracowała.
U mnie prenatalne za tydzień w czwartek [emoji4] już nie mogę się doczekać

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja to dzis mam taki apetyt ze caly czas bym jadla i ciagle mi malo :D a troszke juz zjadlam ;p Powodzenia na wizytach :) i udanych Walentynek :*

Hej dziewczyny, co polecacie na problemy z wypróżnieniem? ;/
suszone śliwki do przegryzania, albo do picia kiszone buraki (woda lub kawałki do przegryzania)

a bardziej delikatnie uzupełnienie diety w błonnik itd, u mnie wystarczy np codzienne picie koktajlów z płatkami owsianymi (tzn płatki owsiane zamoczone na chwilę i zblendowane dokładnie z owocami/warzywami)

Macie czasem taki ból z tyłu pleców. Mnie dziś dopadł taki ból po prawej stronie jak obracałam się z pleców na prawy bok. Wcześniej raz mi się to zdarzyło ale z lewej strony w nocy i chyba też jak zmieniałam pozycję podczas spania. Na szczęście trwało to tylko kilka minut ale miałam mroczki przed oczami i lekkie zawroty głowy z nudnościami.

No raz poszłam z teściową z koszykiem, włożyłam sobie 3 kurtki Softshell jedna dla mnie jedna dla teściowej i jedna dla mamy. Odwracam się a jakaś baba mi podpierdzielila 2 z nich. Oczywiście już potem oddać nie chciała a więcej nie było takiego koloru w takim rozmiarze jak chciałam. Więc teraz robię obławę na 3 sklepy i z reklamówka torba a nie koszykiem
Żeby oni w Lidlu tylko takie rzeczy kradli. Mi nawet znikają produkty spozywcze z wózka. Ostatnio potrzebowałam czerwonej cebuli do sałatki, ale na kasie okazało się, że już jej nie mam. Pewnie jakaś Grażyna na dziale mrożonek stwierdziła, że cebuli zapomniała, a do warzyw jej się nie chce wracać. Niedawno zniknęła mi paczka mięsa mielonego z promocji. A kiedyś podmienili mi na pieczywie wózek z 5zl w środku na taki z 1zl. W Lidlu wózka na 5 sekund się nie zostawia [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Macie czasem taki ból z tyłu pleców. Mnie dziś dopadł taki ból po prawej stronie jak obracałam się z pleców na prawy bok. Wcześniej raz mi się to zdarzyło ale z lewej strony w nocy i chyba też jak zmieniałam pozycję podczas spania. Na szczęście trwało to tylko kilka minut ale miałam mroczki przed oczami i lekkie zawroty głowy z nudnościami.
Ola a jaka masz hemoglobine?

Do góry