reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Masz totalnie buddyjskie nastawienie w takim razie :D `niestety, mnie irytują na maxa ludzie którzy nie wiedzą co robią- a jednak to robią. Czy to na drodze czy w sklepie, biurze itp :) Jestem człowiekiem o słabych emocjach :D
Ja spokojna i opanowana jestem tylko w pracy, bo inaczej bym żadnego samolotu nie wypusciła. Ale w mojej głowie jest wtedy mnóstwo przeklęśtw scen mordów ludzi którzy są głupi :D

reklama
Jako ciekawostka - tak mi się rzuciło w oczy ;)
e34c97ddd5f89fc53dd4c4baa9cdac14.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

No i tyle dobrego. Bo wyszła nam cukrzyca ciążowa [emoji46][emoji46]

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

xnw49n73bt3ixdwi.png
Bedzie dobrze,odpowiednia dieta i dasz rade kochana.
Witajcie dziewczyny [emoji8] u nas prawdopodobnie dziewczynka będzie [emoji7][emoji7] jestem przeszczesliwa [emoji178][emoji178] no i ważymy 245g[emoji178][emoji178]
1518615290-1a91305a137cde96-aaaaaa.jpeg

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

xnw49n73bt3ixdwi.png
Gratuluje coreczki.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja spokojna i opanowana jestem tylko w pracy, bo inaczej bym żadnego samolotu nie wypusciła. Ale w mojej głowie jest wtedy mnóstwo przeklęśtw scen mordów ludzi którzy są głupi :D
W pracy bardziej się denerwuję ;)
Wkurza mnie głupota, olewactwo, robienie czegoś po najmniejszej linii oporu itd.
I dużo bardziej wkurza u kogoś, z kim akurat muszę z jakiegoś powodu współpracować...
Ale w samochodzie jakoś dużo łatwiej się odciąć - pewnie dlatego, że tam nie mam bezpośredniego kontaktu, nie muszę rozmawiać z kretynem, który zjechał mi drogę itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

Oliwka super że z tym posiewem oki

Marta gratulacje córeczki ,moja siostra też miała cukrzycę w ciazy kula się zawsze po sniadanśn obiedzie i kolacji ,używała tylko masla roślinnego bo po innym bardzo jej cukier skakał,ale za to mało przytyła
I oczywiście dieta

reklama
Do góry