Spokojnie, będzie dobrze [emoji106]Krzywa cukrowa bo glukoza wyszła wcześniej 92.8 i dostałam na krzywa :/
![]()
![]()
Dieta cukrzycowa naprawdę nie jest taka zła, dasz radę, będziesz pod opieką lekarzy i urodzisz zdrowe maleństwo [emoji106]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie, będzie dobrze [emoji106]Krzywa cukrowa bo glukoza wyszła wcześniej 92.8 i dostałam na krzywa :/
![]()
![]()
U nas w pracy czasem nie były w głowie, tylko po dołożeniu słuchawki po co "ciekawszych" rozmowachJa w pracy musiałam być spokojna, ale chętnie trzymałbym pistolet w szufladce biurkaA te przekleństwa w głowie heh skąd to znam
![]()
Mam nadzieje bo trochę się martwięSpokojnie, będzie dobrze [emoji106]
Dieta cukrzycowa naprawdę nie jest taka zła, dasz radę, będziesz pod opieką lekarzy i urodzisz zdrowe maleństwo [emoji106]
![]()
Nie martw się - najważniejsze, że wykryta i kontrolowana [emoji106]Mam nadzieje bo trochę się martwię
![]()
![]()
Hej dziewczyny, co polecacie na problemy z wypróżnieniem? ;/
Ł do mnie dzwonił i mówił, że rano jak się szykował do pracy to miałam jakąs fazę dziwną przez sen. Siedział w kuchni i pakował sobie jedzenie i słyszy, że piszczę więc biegnie do sypialni, a ja tam siedzę na łóżku zasłaniam sie kołdrą, latarka w telefonie odpalona i świecę mu po oczach. Mówi do mnie "Jolcia co sie dzieje" i chciał mnie przytulić to zeskoczyłam z łóżka i zaczęłam krzyczeć "kim jesteś" on na to "Jolcia, to ja Łukasz" a ja "nie kłam i wynoś się stąd bo na policję zadzwonię" i położyłam się spaćŁ mnie obudził i opowiedział co robiłam to mi się przypomniało, że mi się śniło że zamknęłam za Ł drzwi jak wyszedł do pracy, połozyłam sie łózka i słyszałam ruchy w mieszkaniu i byłam pewna że to złodziej
![]()
No tak wiadomo. Z tym że teraz będę rodzic w zupełnie innym mieście niż miałam. Bo w tym co mam blisko to nie mogę rodzic. I będę musiała rodzic w Bydgoszczy godz drogi od domu :/Nie martw się - najważniejsze, że wykryta i kontrolowana [emoji106]
Gdybyś nie wiedziała, zignorowała itd, to zupełnie inna historia..
![]()
Postynapisałaś posta nr 33333 w tym wątku
(Tapatalka używam, więc nie mam podziału na strony)
![]()
Trzymam kciuki za dobry wynik!Ja dostałam wiadomość właśnie że mam do odebrania wyniki na HPV.. Ale odbiorę we wt.. Nie jadę specjalnie bo to i tak nic nie zmieni a jeszcze się może okazać że nic z tego nie zrozumiem
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No tak wiadomo. Z tym że teraz będę rodzic w zupełnie innym mieście niż miałam. Bo w tym co mam blisko to nie mogę rodzic. I będę musiała rodzic w Bydgoszczy godz drogi od domu :/
![]()
![]()
Aha, to do tego czasu ja juz chyba bede miala zalozony[emoji6]Mamy uregulować na wizycie bo dziś nie miał czasu bo dużo porodów,a wizytę mam 26.02