reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Powiem Ci ze mnie od paru dni też brzuch boli.. Wcześniej tak nie bolał, a patrząc na to jak mój synek kopie, myślę że zaczyna się rozpychać i to porządnie. Stąd pewnie u nas te bóle.. Boli mnie brzuch i plecy u dołu..

p19u3e3kb9sn5pe8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No to dokładnie jak u mnie ...

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja Kielce dokładnie 10 km od Kielc,ja mam termin na 04 lipca ale w moim przypadku nadzieję mam na czerwiec,opinie nam dobra,tam pracuje mój lekarz,mam znajoma pielęgniarkę,
To wątpię żebyśmy się spotkały :p czerwiec dla mnie za wczesnie.
A gdzie dokładnie mieszkasz ? Jeśli mogę spytać ?:)
To dobrego wyboru dokonałam w takim razie :)

Ja pójdę do pracy po macierzyńskim tylko wtedy jak znajdę pracę w normalnych godzinach, bo żłobek i szkoła nie dostosowują się do 12 godzinnych zmian i pracy w weekendy niestety. Najbardziej to mi się marzy mieć coś swojego... Mam teraz dużo czasu aby coś wymyśleć :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Powiem ci ciężko swój biznes wiadomo zarządzasz sobie ustalasz wszystko ale presja i wbrew pozorom czas poświęcony w swojej firmie jest nie porównywalny do etatu .. naprawdę
Prowadzę sklep 3 lata i stres nerwy i wieczne liczenie wszystkiego czasem mam ochotę to rzucić i mieć spokój zobaczymy jak będzie
Akurat mija branża jest straszna !!!

16udyx8di9hvrs5t.png

Tez mnie boli podbrzusze, mam takie uczucie ciezaru. Biore znowu no spe i zwiekszylam sobie dawke magnezu. Duzo odpoczywam, radziej wychodze. Chyba to taki etap po prostu. Za tydzien drugie prenatalne i kontrola szyjki, oby trzymalo...

reklama
Do góry