• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża po 40

reklama
Lilly no no to Zaszalałaś niespodzianka mega fajna :)

A Mi mąż dał bukiet róż i do tego bon do Triumph :D na sexowna bielizne ha ha :P no to sie chlopak postarał hihi

Jak dla mnie kochana to każdy najdrobniejszy gest od strony faceta to wielki wyczyn ... są tacy co to nawet nie przytulą bezinteresownie a co dopiero coś podarować .... wiec nawet jeśli jest to ciasteczko, bon , kolacja, kino czy jedna różyczka cieszmy się kochane z tego co mamy ....

Jak dla mnie kochana to każdy najdrobniejszy gest od strony faceta to wielki wyczyn ... są tacy co to nawet nie przytulą bezinteresownie a co dopiero coś podarować .... wiec nawet jeśli jest to ciasteczko, bon , kolacja, kino czy jedna różyczka cieszmy się kochane z tego co mamy ....

Yes!!! Masz racje ja sie bardzo ucieszylam bo kupił bon za 300zł triumf :D wiec moge cos fajnego sobie kupic :) no i swoja droga Kwiaty roze czerwone heh

dodam że ja dalam mu tylko Lizaka z napisem kocham cie hahahahahahhahahha

Yes!!! Masz racje ja sie bardzo ucieszylam bo kupił bon za 300zł triumf :D wiec moge cos fajnego sobie kupic :) no i swoja droga Kwiaty roze czerwone heh

dodam że ja dalam mu tylko Lizaka z napisem kocham cie hahahahahahhahahha

Hahaha to jest to ... my im drobiazg a oni BROŃ BOŻE żeby zapomnieli [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Oj to Moj młodszy haha ma 17lat Syn :)
a córka 20miesiecy

Nadal sie starasz o dzidzie czy w ciaży jestes?
Jestem w drugim związku mam z partnerem dwóch chłopców a on jeszcze dziewczynkę chciał by mieć ją sama nie wiem Didii bo nie wiem czy bym radę dała poza tym rok temu poronilam więc może już mój organizm ma dosyć z jednej strony bym chciała bo bardzo kocham dzieciaczki jestem stworzona do wychowywania a z z drugiej niepewnosc.w tym cyklu poszliśmy na całość więc nie wiem jak będzie

Jestem w drugim związku mam z partnerem dwóch chłopców a on jeszcze dziewczynkę chciał by mieć ją sama nie wiem Didii bo nie wiem czy bym radę dała poza tym rok temu poronilam więc może już mój organizm ma dosyć z jednej strony bym chciała bo bardzo kocham dzieciaczki jestem stworzona do wychowywania a z z drugiej niepewnosc.w tym cyklu poszliśmy na całość więc nie wiem jak będzie

Oj Walcz o swoje szczeście cóeczka to cos pieknego dasz rade jakbys mogla nie dać Starsze od Ciebie dawają A Ty nie dasz eee Uwierz w siebie zobaczysz bedzie dobrze!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry