reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Przepraszam ze nie udzielalam się ale źle znosiłam wieści o stratach i różnych nie fajnych przypadkach i musiałam się odseparowac bo.maz był zły podczytywalam czasem i mam nadzieje ze u wszystkich wszystko w jak najlepszym porządku prawda[emoji4]?

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Przepraszam ze nie udzielalam się ale źle znosiłam wieści o stratach i różnych nie fajnych przypadkach i musiałam się odseparowac bo.maz był zły podczytywalam czasem i mam nadzieje ze u wszystkich wszystko w jak najlepszym porządku prawda[emoji4]?

w4sqgzu395zb6ngs.png

Wszystko Oki :) mnie dziś po niewiem jak długim czasie mdłości dorwaly i myślałam że w wc zemdleje i teraz leżę i dochodzę do siebie bo na 11 mam dentyste a mój w pracy więc czeka mnie jeszcze kawałek drogi autem , mam nadzieję że minie bo ciężko by było z mdlosciami u dentysty co nie :/

U Nas jeśli chodzi o pieniądze tez tak jest :D NIgdy nie patrzył na mnie krzywym wzrokiem jak wracałam zawalona ciuchami, a ja na niego gdy kupował kolejną wiertarkę :D Uważam że to super opcja :) Mimo, że jesteś w małżeństwie jesteś niezależna :)

No ja mam zamiar rodzić w centrum Warszawy. Jeśli bym zaczęła rodzić o tej porze, dojechalibysmy tam w 15 min, jeśli Staś zacznie pchać sie na świat w godzianch szczytu to urodze w samochodzie gdzieś na obwodnicy :D
To ja chyba będę rodzic w Zakopanem, i już mam obawy, ze jak sie akcja zacznie w dzień to utkniemy gdzieś w korku na zakopiance ;)

Dzień dobry :)
Ja jeszcze leżę w łóżku i czekam, az syn sie obudzi :)
Co do prawka, to nie wyobrazam sobie zycia, szczególnie na wsi ;)
Dwa lata temu padło nam auto, przez 3 tygodnie korzystalam z busow, dzieci wniebowziete, ja w wkurzona by ogarnac zakupy i dwójkę dzieci wepchac do busa. A teraz jak bedzie trzecie to bym sobie calkiem nie dała rady :) tym bardziej ze to dziecko z brzucha od września bedzie musialo juz ze mna ogarniac odwozenia z rana do szkoly i przedszkola ;)

Ja też zaczęłam myśleć o prawku po przeprowadzeniu się do podmiejskiej dzielnicy. Kiedyś mieszkałam w małym mieście gdzie wszystko dało się ogarnąć pieszo, albo na rowerze. Potem kilka lat w dość dużym mieście w Anglii gdzie autobusy jeździły co 3 minuty. A potem przeżyłam szok :) Najbliższy sklep 3km, do centrum 10km, autobus co 2-3 godziny. Latem pół biedy bo rower a zimą? A potem ciąża i małe dziecko to była jedna wielka masakra dla mnie.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja prawo jazdy miałam w rękach 4 miesiące po osiemnastce. Autem jechałam tylko wtedy kiedy nie było nikogo innego. Dopiero jak mąż mi kupił samochód zaczęłam jeździć częściej.

Wszystko Oki :) mnie dziś po niewiem jak długim czasie mdłości dorwaly i myślałam że w wc zemdleje i teraz leżę i dochodzę do siebie bo na 11 mam dentyste a mój w pracy więc czeka mnie jeszcze kawałek drogi autem , mam nadzieję że minie bo ciężko by było z mdlosciami u dentysty co nie :/
Oj biedna czasem też mnie dopadaja a nawet wymioty leżaj tam sobie i oby przeszlo[emoji5]

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Do góry