Byłam wczoraj na zakupach, już prawie wszystko pokupione na imprezkę Michałkową, mięsa tylko nie kupiłam bo smierdzące było
) no i nie mogłam nigdzie znaleźć tych czapeczek urodzinkowych no ale trudno, balony są, serwetki z Kubusiem puchatkiem, napis z papieru kolorowego jest więc i tak jest super.
Mąż się zaoferował i zrobi tort śmietanowy
wiem że da redę, dobry jest w pieczeniu i gotowaniu, kupilismy tylko gotowe różyczki z cukru, posypkę kolorową i takie "jadalne mazaki" do zrobienia napisu na torcie, zobaczymy co mu z tego wyjdzie
no i obowiązkowo świeczke w kształcie jedynki 
Ponieważ Michaś miał już urodzinki w ubiegłą niedzielę (my bylismy na weselu) to kilka prezentów już dostał:
Taki traktorek z przyczepą (sam jeździ) dostałem od babci

puzlową matę i książeczkę dostałem od rodziców, muzyczny bębenek od cioci, a jeździk od chrzestnego-sam sobie go wszędzie przenoszę i używam raczej jako kosiarkę, a nie do nauki chodzenia bo to już potrafię
Oto mój najnowszy albumik:
Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia

Mąż się zaoferował i zrobi tort śmietanowy

Ponieważ Michaś miał już urodzinki w ubiegłą niedzielę (my bylismy na weselu) to kilka prezentów już dostał:
Taki traktorek z przyczepą (sam jeździ) dostałem od babci

puzlową matę i książeczkę dostałem od rodziców, muzyczny bębenek od cioci, a jeździk od chrzestnego-sam sobie go wszędzie przenoszę i używam raczej jako kosiarkę, a nie do nauki chodzenia bo to już potrafię

Oto mój najnowszy albumik:
Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia