reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zle mnie zrozumiałaś,wcale nie wstydzę sie używanych rzeczy sama sobie często kupuje takie(np meble w sypialni oprócz łóżka mam używane za to świetne jakościowo drewno i nie wydałam na to majątku) Po prostu dla mojego skarba chce wszystko nowe przynajmniej na początku a z tego co wiem to tak naprawdę tak dużo na początek nie potrzebujesz trzeba tylko podejść do tego z głąwa i nie dać sie ponieść

Chyba jeszcze listy wyprawkowej nie zrobilas hihi
Moja ma 3 strony A4 w 2 rzedach pionowych na strone a i tak jeszcze zawsze cos pomiedzy wpadnie[emoji6] wiec jak sie rozpiszesz to sama zobaczysz. Jeszcze jak mieszkasz w pl to masz latwiej, wiele nas mieszka poza i musi na zapas albo w razie W miec wszystko pod reka

Moja ma 3 strony A4 w 2 rzedach pionowych na strone a i tak jeszcze zawsze cos pomiedzy wpadnie[emoji6] wiec jak sie rozpiszesz to sama zobaczysz. Jeszcze jak mieszkasz w pl to masz latwiej, wiele nas mieszka poza i musi na zapas albo w razie W miec wszystko pod reka[/QUOTE
Moja ma 3 strony A4 w 2 rzedach pionowych na strone a i tak jeszcze zawsze cos pomiedzy wpadnie[emoji6] wiec jak sie rozpiszesz to sama zobaczysz. Jeszcze jak mieszkasz w pl to masz latwiej, wiele nas mieszka poza i musi na zapas albo w razie W miec wszystko pod reka
Mieszkam w UK.Myslalam już nad lista i wiem ze na początek wszystko trzeba kupić zwłaszcza jak to pierwsze dziecko i jest tego sporo.Chodzilo mi o pierwsze ciuszki z których noworodek szybko wyrośnie i wielu znajomych właśnie radziło mi żeby kupować absolutne minimum(zwłaszcza,ze wiele prawdopodobnie dostanę w prezencie)

Hahaha Ty to dobra jestes[emoji6] liczenie w ciazy Ci nie sluzy[emoji6]
A tak serio to Tobie chyba rowne 8 tyg zostalo. Nie masz apji co to liczy wszystko?

Hahaha Ty to dobra jestes[emoji6] liczenie w ciazy Ci nie sluzy[emoji6]
A tak serio to Tobie chyba rowne 8 tyg zostalo. Nie masz apji co to liczy wszystko?
Nie mam aplikacji. Ostatnio jestem strasznie zakręcona i rozkojarzona . Ale skończony 33 tydzień :)
7 tygodni zostało a 6 do cc jeśli mała sie nie obroci :)

Tak jak napisała @walczaca o szczescie, może to być błacha rzecz. Rzeczywiście tej wydzieliny w ciąży jest dużo więcej. Zadzwoń do lekarza i dopytaj. Daj znać co Ci powiedział.
Z drugiej strony ja właśnie mam brak jakichkolwiek wypływów i skoro wszystkie tak macie a ja nie to się zaczynam martwić ;) Tak źle i tak niedobrze...
Ja od samego początku do końca zero jakichkolwiek uplasował, nic kompletnie

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam aplikacji. Ostatnio jestem strasznie zakręcona i rozkojarzona . Ale skończony 33 tydzień :)
7 tygodni zostało a 6 do cc jeśli mała sie nie obroci :)
Ale to nam zleciało [emoji33] Jeszcze chwilka i posypia się fotki marcowo-kwietniowych dzieci[emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to nam zleciało [emoji33] Jeszcze chwilka i posypia się fotki marcowo-kwietniowych dzieci[emoji7]

Hehe, a jak tam wasze brzuszki? U mnie 101 cm już
emoji33.png
i +15 kg, ja nie wiem, gdzie te kilogramy się ukryły, ale waga nie kłamie.

Ja mam upławy, takie bardziej wodniste praktycznie od samego początku, ale też nie w wielkiej ilości. Z wkładek musiałam zrezygnować, bo coś mnie podrażniały.

No i witam nowe ciężarówki! Im nas więcej tym weselej.
emoji12.png

reklama
Hehe, a jak tam wasze brzuszki? U mnie 101 cm już
emoji33.png
i +15 kg, ja nie wiem, gdzie te kilogramy się ukryły, ale waga nie kłamie.

Ja mam upławy, takie bardziej wodniste praktycznie od samego początku, ale też nie w wielkiej ilości. Z wkładek musiałam zrezygnować, bo coś mnie podrażniały.

No i witam nowe ciężarówki! Im nas więcej tym weselej.
emoji12.png
Hmm, strach miarę brać do reki[emoji38] w kilogramach u mnie już 13 na + i rośnie z tygodnia na tydzień [emoji33] mam nadzieję że nie przekrocze 15kg.

Do góry