Agatka29
Fanka BB :)
Dobrze że nie Analja ost bylam u lekarza ktory ma na imie Anatol![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze że nie Analja ost bylam u lekarza ktory ma na imie Anatol![]()
hahahhah na takie skojarzenie nie wpadłamDobrze że nie Anal![]()
I jeszcze gdyby był ginekologiem to wszystko by pięknie pasowało ;Dhahahhah na takie skojarzenie nie wpadłam![]()
Mi f*iorda też pomaga, daję też młodemu jak go boli gardło.
pięknie.... Były mojej koleżanki, lekarz, ma na imię Narcyz.. no rodziców czasami ponosi fantazja...
Kiedyś też miałam do czynienia z klientką: Angelika Ojczenasz... oraz w książce telefonicznej (jak jeszcze istniały) znalazłam Aldonę Zasłonę.. true story![]()
Nie wiem czy czytalyscie kiedyś artykuł jak kobieta miała mega ciężki poród,i przez to z przeszla piekło podczas porodu chciała dać synkowi imię teraz uwaga LUCYFER na szczęście chyba się nie dałoja pierdziele Narcyz hahahaahah no jak można tak dziecku dać na imię chociaz ja mam znajomą co dala corce na imię Zara, a moj szwagier ma córkę Lucy Faustyna masakra mi sie to kojarzy z psem Lucyyyyy do domu
Trzymam kciukiHej dziewczyny :* ja jeszcze w łóżku malutka się kręci chyba domaga się śniadania dziś twarożek ze szczypiorkiem uwielbiam
Ja mam dzis wizytę o 16 trzymajcie kciuki narazie się nie stresuje ale pewnie przed gabinetem mnie złapie![]()