reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

ja pierdziele Narcyz hahahaahah no jak można tak dziecku dać na imię chociaz ja mam znajomą co dala corce na imię Zara, a moj szwagier ma córkę Lucy Faustyna masakra mi sie to kojarzy z psem Lucyyyyy do domu

Zara:baffled: "Zara przyjdę mamo..." ;) No masakra...

Ja ze starszym synem na zajęciach z SI, potem zakupy w Lidlu, potem zawożę syna do szwagra do pracy i jadą razem do kina a ja do domu spać [emoji41] tylko mamie powiem że młodszego odbiorę od niej później

...się ustawiłaś :D

Mój ma kuzyna właśnie który z domu nazywal się f.iut , ale przy ślubie przejął nazwisko żony:D

Spryciarz. Ale się nie dziwię...

Cudownie że już piąteczek.. chociaż brak konkretnych planów, ale i tak się cieszę i chętnie wymiksuję się niebawem do domu :D

reklama
Łowy dla Kropka :D
6858abc53cb2c962713d89b8725a0d15.jpg

3bdab87d18d8e6b9e52a2a034d04eeff.jpg

aacce7258709f6eb6a4dff158831c330.jpg

75f99a3a60628a0cb72123c831c056da.jpg

2e0143673412c397e5d22741224ea62e.jpg

21045cfb46219738506d95e0938a02a8.jpg
Jakie śliczne :)

Ale widzę, że nie tylko szarości [emoji14] ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

@Margana cieszy kopniak co :D?

@Veraska dzidziuś zdrowy i to najważniejsze :) a że wstydniś :D

@Mija993 witam w naszym lipcowym gronie :) przykro mi że masz ciążę zagrożona ale trzymam kciuki za ciebie i maluszka :) stosuj się do zaleceń lekarza i oby do przodu :)

Ja dziś w ogóle spać nie mogłam.. Jestem nie żywa.. Mój synek postanowił urządzić sobie w nocy chyba boks w brzuchu... Jak cały dzień był mniej aktywny tak w nocy - kiedy niestety mam teraz płytki sen - postanowił mnie trochę pokonać.. oczywiście nie jestem w ogóle zła na maluszka <3 niech się moje szczęście rozwija, po prostu jestem zmęczona bo ostatnio źle sypiam :(

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Hej dziewczyny :* ja jeszcze w łóżku malutka się kręci chyba domaga się śniadania dziś twarożek ze szczypiorkiem uwielbiam :)
Ja mam dzis wizytę o 16 trzymajcie kciuki narazie się nie stresuje ale pewnie przed gabinetem mnie złapie :D
Będzie dobrze trzymamy kciuki :* i oczywiście czekamy na same dobre wieści :)

p19u3e3klkail0ga.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

M
Cześć i rozgość się :)
Może napisz coś więcej o sobie? ;)
Trzymam kciuki za szczęśliwe donoszenie [emoji106]
Musisz leżeć... ?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mam na imię Martyna, mam 25 lat . To już moja trzecia ciąża, mam synka prawie 5 latek, druga ciąża skończyła się poronieniem ,a teraz muszę leżeć w łóżku i brać Duphaston

Zara:baffled: "Zara przyjdę mamo..." ;) No masakra...

...się ustawiłaś :D

Spryciarz. Ale się nie dziwię...

Cudownie że już piąteczek.. chociaż brak konkretnych planów, ale i tak się cieszę i chętnie wymiksuję się niebawem do domu :D
Muszę przyznać, że zaczyna cieszyć mnie to chorobowe ;)
Mogę już szyć (byle nie za dużo... W sumie tak wychodzi, że tyle, ile bym mogła po powrocie z pracy... ;)), w miarę gotować i piec (poza przedstawianiem ciężkich garnków, zdejmowaniem foremek z górnej półki, i paru takich), siedzieć/leżeć z laptopem (np nauczyłam się obsługi programu do projektowania/renderingu 3d, tego bez chorobowego bym na pewno nie dała rady ;)), no i mogę się czasem wyspać ;)
Teraz jeszcze donosić szczęśliwie do lipca.... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

M

Mam na imię Martyna, mam 25 lat . To już moja trzecia ciąża, mam synka prawie 5 latek, druga ciąża skończyła się poronieniem ,a teraz muszę leżeć w łóżku i brać Duphaston
Też cały czas biore duphaston, ale jeszcze nospe i magnez miałam krwawienia na początku, odklejala mi sie kosmowka

reklama
Do góry