Oczywiście że się należy więc prawdopodobnie zależy jaki sprzęt jestpaństwowo, z racji wieku się nam należy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiście że się należy więc prawdopodobnie zależy jaki sprzęt jestpaństwowo, z racji wieku się nam należy![]()
Lilly jak tam starania pełna para?
Oj Lilly uwielbiam Twoje poczucie humoru jesteś po prostu boskaHahahaha przerzucamy się na poranne ćwiczenia [emoji23]... skoro tradycyjne wieczorowe nic nie dały to może z rana coś się uda [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Oj Lilly uwielbiam Twoje poczucie humoru jesteś po prostu boska
Czy ja zawsze muszę się z Tobą zgadzać Lilly ????Didii z pod jakiego znaku zodiaku jesteś ???.... ja tez jak ktoś dla mnie tak ja dla kogoś ... ale odrazu bym nie szukała Hahahah musiałabym najpierw odpocząć [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Czy ja zawsze muszę się z Tobą zgadzać Lilly ????a tak serio łatwo powiedzieć trudniej zrobić ehh
Dziewczynki z góry przepraszam za oceny ,które cofam ,pisze na tel i te ikonki takie małe. Chcę kciuk w górę a tu ch...i wciska w dół...poprawiam ..ściskam i z całego serca życzę aby spełniły się wasze plany i marzenia 
Heh no tak wyszło[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]a musisz czy chcesz [emoji8].... mamy podobne zdanie to fajnie
Dziewczynki z góry przepraszam za oceny ,które cofam ,pisze na tel i te ikonki takie małe. Chcę kciuk w górę a tu ch...i wciska w dół...poprawiam ..ściskam i z całego serca życzę aby spełniły się wasze plany i marzenia
![]()
Ja bylam z gabinetu prywatnego za badania nie płaciłam ze wzgledu na wiek opłaci nfzpaństwowo, z racji wieku się nam należy![]()