reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja tez chodzilam na akupunkture,jednak nie zauwazylam zadnej zmiany ,ani poprawy.Na mnie akurat nie zadzialala

na mnie tez nie, chodzilam przez 3 miesiace plus chinska medycyna. Jakos nie podzialalo na mnie ...

a propos dzisiaj mam mega zadanie przeczytac Wasze posty do konca!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kazda z nas ma tu na prawde duzy bagaz doswiadczen, wzloty i upadki. Wiemy jakim.emocjonalnym.rollercoasterem jest in vitro wiec nikt Cie lepiej nie zrozumie jak my. Zostań z nami

ale ostrzegamy ze to forum jest jak narkotyk!!! nie jedna to potwierdzi ze czasami noc zarwana aby przeczytac co sie u kogo dzieje [emoji12]

ale ostrzegamy ze to forum jest jak narkotyk!!! nie jedna to potwierdzi ze czasami noc zarwana aby przeczytac co sie u kogo dzieje [emoji12]

zarwana noc to jedno, ale jak człowiek czyta będąc już prawie spóźnionym do pracy to dopiero uzależnienie :D

Witajcie kochane.Dzis mój dzień zaczął się okropnie zadzwonił mój tata że z mama coś dzieje się nie tak.Zapomina nie odpowiada na pytania jak do niej zadzwoniłam to chyba nawet mnie nie poznała i cal czas mówiła że nie wie.Teraz jest w szpitalu.Jutro lecę do Pl i tu moje pytanie.Jutro zaczyna mi się 6 miesiąc jak narazie bezproblemowej ciazy czuje sie dobrze brzuch nie boli i dzidzius sie rusza.Jak myślicie czy lot mi nie zaszkodzi?nie mam czasu i możliwości zadzwonić do lekarza.Echorafie 2 trymestru mam na 26 luty jeśli do tej pory nie wrócę zrobię w Pl i przetłumacze.

Kochana spokojnie mozesz leciec, zdrowka dla mamy. Mam nadzieje ze to nic powaznego [emoji847]

Pojawilo sie duzo zywej krwi... meza nie ma, prawa jazdy nie ma, nikogo nie ma - bom sloik, co za praca przyjechal. Zestresowana zadzwonilam do sasiada. Okazalo sie, ze duzy krwiak. Kazali zostac w szpitalu. Martwie sie o dwa serduszka.
Kochana najwazniejsze ze jestes pod stala opieka medyczna w szpitalu. Nie stresuj sie. Badz dzielna. Bedzie dobrze. Trzymam za Was kciuki[emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie tak! Jak zwykle nie moge zasnac i zamiast robic zalegla prezentacje, ktora mam na wczoraj [emoji6] to siedze w telefonie caly czas na naszym forum [emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Więc chyba tak zrobimy że podpiszemy przed zabiegiem ,albo zaznaczymy 2a później ewentualnie zmienimy . Bralyscie chorobowe z pracy ? Bo ja już rozmawiałam z kierownikiem i powiedziałam jak wygląda sytuacja i bez problemu pozwolił mi wziasc chorobowe .

Laski ,nie poddawac sie!!!!!! (teraz ja zaczynam z wykrzyknikami):D:D:D
czy to byl pierwszy czy 5 negatywny , wyplakac sie staremu w rekaw;)wypic czerwone wino na endo,podjesc lodami jako antydepresantami, cyca do przedu, korone poprawic i dalej planowac. Nie stac w miejscu:)bo to najgorsze. Popatrzcie na kalendarze ,kiedy i co mozecie dzialac .Pomyslcie nad suplementami,,ewentualnymi badaniam ,albo poswiecie ten czas na pozbycie sie paru kilo. Plan B musi byc;););)I nie obwiniajcie sie ,czasami tak jest. Loteria. To se pogadalam:p

Swieta prawda!! ja bez planu nie daje rady funkcjonowac, tylko niech ta @ przyjdzie bo plan jest tylko @ brakuje! A co do kilo to mam tydzien do obozu sportowego i mam nadzieje ze tam w dupe dostane ze troche spadnie [emoji123]

reklama
Już trochę ochlonelam i jestem spokojniejsza.Wierze ze jak jutro mnie zobaczy to będzie jedno z najlepszych lekarstw dla niej.

Na pewno kochana, az mi lezka sie zakrecila! Uwazaj na siebie ale taki wyjazd na pewno pomoze i Tobie i mamusi :) Zdrowka [emoji847]

Do góry