reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dzis ponownie 37 ,1 a ja boje sie okropnie zrobic test i utracić nadzieje.Jesli chodzi o negatywne testy mojemu mezowi mowilam tylko o niektorych zeby go nie smucic.nie raz planowalam nie mowic ale moje łzy mnie zdradzily lub kiepski nastroj.Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Kochana jezeli jestes w ciazy za co mocno trzymamy wszystkie kciuki!!! To chyba im szybciej się dowiesz tym lepiej?

A co Ci mówi przeczucie? Ile @ się spoznia?

Postanowilam ze zrobie test wtorek /sroda jesli nie pojawi sie miesiaczka.jutro biore ostatnia tabletke Duphastonu.dzis 12 dzien po owu .ale patrzac na moj wykres temperatur owulacja mogla byc pozniej.choc lekarz stwierdzil ze juz byla w 16 dniu cyklu i od tej daty licze.( to byl lewy jajnik) po wizycie u gina zaczol mnie bolec tez prawy jajnik.moze tam byla owulka.juz sama nie wiem.skok temperatur duzy byl wlasnie wtedy.dlatego boje sie zrobic ten test.mysle ze do konca nastepnego tygodnia wszystko bedzie jasne.az za bardzo.oto moj wykres .jak ktos sie zna to prosze o opinie.kiedy zrobic test.?
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Kochana jezeli jestes w ciazy za co mocno trzymamy wszystkie kciuki!!! To chyba im szybciej się dowiesz tym lepiej?

A co Ci mówi przeczucie? Ile @ się spoznia?
Jesli chodzi o przeczucie.serce by bardzo chcialo a rozum twardo sprowadza na ziemie bo przeciez czemu mialo by sie tak szybko udać.

Hej dziewczyny :) Witam nowe staraczki, fajnie ze dołączyłyście :)
U nas totalnie leniwy weekend :) wczoraj jedynie byliśmy na zakupach :)
Mnie bolał brzuch wczoraj czyli @ się zbliża i bardzo mnie to cieszy bo będziemy mogli zacząć starania :)

Postanowilam ze zrobie test wtorek /sroda jesli nie pojawi sie miesiaczka.jutro biore ostatnia tabletke Duphastonu.dzis 12 dzien po owu .ale patrzac na moj wykres temperatur owulacja mogla byc pozniej.choc lekarz stwierdzil ze juz byla w 16 dniu cyklu i od tej daty licze.( to byl lewy jajnik) po wizycie u gina zaczol mnie bolec tez prawy jajnik.moze tam byla owulka.juz sama nie wiem.skok temperatur duzy byl wlasnie wtedy.dlatego boje sie zrobic ten test.mysle ze do konca nastepnego tygodnia wszystko bedzie jasne.az za bardzo.oto moj wykres .jak ktos sie zna to prosze o opinie.kiedy zrobic test.?
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Pewnie też chciałabym przeczekać do 14 dnia po;) a zawsze mialas takie długie cykle?

Pewnie też chciałabym przeczekać do 14 dnia po;) a zawsze mialas takie długie cykle?
Od kilku lat mam cykle 32 dniowe czasem 33 dni.Przed urodzeniem corki ( pierwsze dziecko) mialam miesiaczki 35 - 40 nawet dni zaszlam w 3 cyklu .Przed urodzeniem syna cykle mialam 34-36 dniowe ( zaszlam w 2 cyklu).Tylko to bylo 9 lat temu a ja mlodsza.

reklama
Temperaturę masz obiecująca :) bralas juz dupka gdy przyszla owulacja? Chyba razem będziemy testowaly, chociaż ja mam typowe objawy na @ i cos czuje, ze do wtorku to nie doczekam, ale dramatu nie będzie, nie ten cykl to następny!
Tak dupka bralam trzy dni po owu tak jak lekarz kazal.bo stwierdzil ze ona byla .kazal brac 10 dni.potem przerwa 4 dni i test potem w razie ciazy brac dalej.Tez staram sie tak myslec ze jak nie teraz to nastepnym razem sie uda.Najwieksza lekcja cierpliwosci.trzymam kciuki za twoj test.

Do góry