reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tak myślę o tym połówkowym. Bo mój prowadzący chyba też je robi. W 13tyg mi robił to pierwsze i teraz kazał przyjść po 20tygodniu. Ale nie jestem przekonana czy ma na tyle dobry sprzet. Do tego tylko w 2D więc chyba warto się zapisać gdzie indziej na takie prywatne badania w 3D?

* Na zwykłej wizycie w tym tygodniu chyba żaden lekarz nie robi tych wszystkich badań które robi specjalista z prenatalnych ?

reklama
Nie no chyba teraz to już się ujawni :)
Wiesz co to nie chodzi o to, ze wczesniej sie chowalo. Po prostu moj lekarz nie podejmuje sie oceny plci. A prenatalne robie u innego lekarza. Z corka bylo tak samo. Dowiedzialam sie na polowkowym i z ta wiedza zostalam do konca. Wiec jak tetaz dzidzia nie bedzie chciala wspolpracowac to bede musiala czekac do trzeciego prenatalnego[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja tak myślę o tym połówkowym. Bo mój prowadzący chyba też je robi. W 13tyg mi robił to pierwsze i teraz kazał przyjść po 20tygodniu. Ale nie jestem przekonana czy ma na tyle dobry sprzet. Do tego tylko w 2D więc chyba warto się zapisać gdzie indziej na takie prywatne badania w 3D?

* Na zwykłej wizycie w tym tygodniu chyba żaden lekarz nie robi tych wszystkich badań które robi specjalista z prenatalnych ?
W interneci jest spis lekarzy, ktorzy maja uprawnienia do prenatalnych. Musialabys poszukac. 3/4d nie jest potrzebne, bo lekarz ocenia narzady i dokonuje pomiarow za pomoca 2d. 3/4d to taki gadzet dla rodzicow[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Aaa no to dobrze bo ja właśnie gdzieś przez przypadek czytałam niewiem czy nawet nie na forum tutaj i byłam zaskoczona że można się o coś takiego starac , a szkoda żebyś została bez pieniędzy skoro można je mieć :)

Zamierzam te pieniądze wpłacać na konto albo na książeczkę dla dziecka
A żyć z wypłaty K
Chyba że by nam brakło na coś dla dziecka to wtedy wypłacimy jakaś część. Ważne, że chociaż przez rok jest taka pomoc :)

W interneci jest spis lekarzy, ktorzy maja uprawnienia do prenatalnych. Musialabys poszukac. 3/4d nie jest potrzebne, bo lekarz ocenia narzady i dokonuje pomiarow za pomoca 2d. 3/4d to taki gadzet dla rodzicow[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

W sumie tak ale zawsze to jakaś pamiątka i ocena dwóch lekarzy. A nie jestem przekonana w 100procentach do mojego lekarza. Wolę chyba zapłacić 250 i iść na badanie niż później żałować :/

Wiesz co to nie chodzi o to, ze wczesniej sie chowalo. Po prostu moj lekarz nie podejmuje sie oceny plci. A prenatalne robie u innego lekarza. Z corka bylo tak samo. Dowiedzialam sie na polowkowym i z ta wiedza zostalam do konca. Wiec jak tetaz dzidzia nie bedzie chciala wspolpracowac to bede musiala czekac do trzeciego prenatalnego[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Aaaaa , a myślałam że nosisz maluszka wstydnisia :) no to zjec może coś słodkiego żeby się ruszal/a to może będzie większa szansa :D

reklama
Do góry