reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie od dziś jem żurawinę taka domowa sama robiłam ,odczyn pH 1,015 dla normy 1,005-1,025 czyli się mieszcE ? Muszę kupić witaminę c ,a codziennie bierzesz ?
Tak biore codziennie. A w ph sie miescisz.
1519126458-6121e1ff083e8657-aaaaaa.jpeg
1519126464-2560b219479a6ba8-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jej jaka pileczka. Ciekawe xzy ja bede taka miec.
Jestem po połówkowych :) synuś zdrowy, serduszko i inne narządy zdrowe :) rączki, nóżki wszystko na miejscu :) oczywiście jajkami świecił hehe i ma 387g już :)

p19u3e3k1k3pyifx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super synus ladnie rosnie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
woooowww normalnie nie moge uwierzyc ze nasze dzieci juz tyle moga miec cm jestem pelna podziwu az nie moge sie doczekac czwartku
marika a ktory masz dzis tydz + dzien??
Dziś dokładnie 20+1 ale z usg ciągle 5 dni więcej i tym się sugeruje moja gin :) więc 20+6 :)

p19u3e3k1k3pyifx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ola, ale z tym brzuchem to po znajomych widzę, że się sprawdza ;) ja też mam chłopca i mam brzuszek od środka ;)

powiedzcie mi czy możliwe, że wczoraj Mały kopnął mnie podczas kichania pod żebrami, bo aż mnie zgięło wpół? czy sobie wmawiam :D

też się boję, że po ciążę będę wrakiem człowieka, grubym, rozlazłym i tłustym :(

Nie mozliwe, bo macica teraz jest na wysokosci pepka[emoji5] To takie bole gdzies ze srodka naszego ciala[emoji5]

Co do ciala po ciazy to ja nawet nie chce mtslec co tetaz bedzie, jak po pierwszej juz byla masakra[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Pewnie bedziesz musiala robic posiew. Ja mialam bakteri ponad 29.000 i erytrocyty a o dziwo posiew czysty. A jakie masz ph? Ja biore 1 tab wit c i zuravit podobno pomaga wyplukac batkterie tak moja gin mi powiedziala

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ile Ci wyszło erytrocytów? Mi dzisiaj 3-5 w polu widzenia.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Witam się z rana po nocy koszmarów.

Opowiem Wam mój chory sen ..

Będąc w ciąży w 24 tygodniu, chciałam zobaczyć swoje dziecko. Więc je po prostu ... Wyciągnęłam. Pooglądałam, malutkie do tego córeczka. Ale kurcze .. nie da się schować spowrotem. No nic, dzwonię do lekarza prowadzącego.
-Panie doktorze, urodziłam na chwilę dziecko. Nie mogę go teraz schować. Co mam robić?
- ja spiesze się teraz do pacjentek. Prosze mi głowy nie zawracać.
- pip pip pip...
Nakarmilam małą i myślę że skoro tak jej dobrze, je, oddycha samodzielnie. To zostanie już ze mną.
Na co na koniec się popłakałam, bo przecież miała przyjść wiosną i miałam się cieszyć dużym brzuskiem :o

Masakra. A drugi sen?
Handel narkotykami. :D
Hahaha, dobre[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry