Margana
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!Da sie ,jutro pojde zrobic. Robi sie przeciwciala igg na parwowirusa B
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!Da sie ,jutro pojde zrobic. Robi sie przeciwciala igg na parwowirusa B
![]()
Malo ketonów to raczej dobry objaw, dużo ketonow w moczu jest też przeważnie przy odwodnieniu, u kobiet w ciąży ketony moga występować tak samo jak białko może się znaleźćDoktor Google mnie tak zdiagnozował [emoji2]
A poważnie to w szpitalu mi wyszło mało ketonów w moczu i pisało właśnie że mogą być przy cukrzycy więc dla świętego spokoju sprawdziłam glukozę [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
chętnie bym oddała z 10cm![]()
Ja w I trym. urzywalam prawie codziennie. Wydaje mi sie, ze nie ma przeciwwskazan, tak jak przy soli fizjol.Dziewczyny kupiłam ten inhalator nebulizator o którym pisałam ostatnio, przy okazji kupiłam też mgiełkę solankową i zastanawiam się jak często mogę jej używać i czy tylko w przypadku przeziębienia czy też na co dzień? Co jeszcze możecie polecić na przeziębienia i katar?
Moze sie teraz tylko kreci[emoji3]Ooo nigdy nie próbowałam herbaty z lipy, muszę wypróbowaćPóki co nic mnie nie bierze (odpukać) ale jak się kładę i rano wstaje to mam lekko przytkany nos.
Od jakiś 10 minut mam dziwne uczucie w brzuchu, takie jakby łaskotanie, jakby mrówki mi chodziły od środka, myślicie, że to mały? Dotąd tylko kopał.
No możeMoze sie teraz tylko kreci[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Super! Gratuluje zdrowego syncia[emoji3]Jestem po połówkowychsynuś zdrowy, serduszko i inne narządy zdrowe
rączki, nóżki wszystko na miejscu
oczywiście jajkami świecił hehe i ma 387g już
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super gratuluje kochana :*Jestem po połówkowychsynuś zdrowy, serduszko i inne narządy zdrowe
rączki, nóżki wszystko na miejscu
oczywiście jajkami świecił hehe i ma 387g już
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Czemu inhalacje zabronione?A ja mam katar już po rokui nic z tym jak narazie zrobić nie mogę
inhalacje tez mam zabronione :/
Witam z rana...... Z wariujacym i kopiacym dzieciem...... Nasz 22 tyg. Wypycha mnieeeee
![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom