reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

@oliwka_11 @JustMe55 To w takim razie także kupię, jeden starczy czy więcej?

Ja miałam jeden przy corce sprawdzał się przedewszystkim do tego ze dziecko jest bardzi malutkie zgięte i np moj tato nie wiedział jak trzymać małą dziecko zawinięte w rożek można łatwo i dobrze trzymać na rękach

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Witajcie dziewczyny :* ja juz po śniadaniu leżę przed tv :) w nocy obudziła mnie zagaga masakra pierwszy raz w życiu spałam prawie na siedząco bo tylko wtedy było mi lepiej :/ ja nie wiem zawsze coś łapie mnie w nocy jak nie wzdęcia czy ból brzucha to zgaga a wtedy jeszcze bardiej się człowiek nakręca :/

Hej dziewczyny,ja mam dziś wizytę o 13,a w poniedziałek połówkowe. Stan przedzawałowy już mam,bo prawie miesiąc przerwy między wizytami i sobie wkręcam,że coś jest nie tak...ech,trzymajcie proszę kciuki:)

Trzymam kciuki ja miałam ost wizytę dokładnie miesiąc temu jutro mam połówkowe a za Ok 2 tyg wizyta u mojego gina

16udyx8di9hvrs5t.png

Witajcie dziewczyny :* ja juz po śniadaniu leżę przed tv :) w nocy obudziła mnie zagaga masakra pierwszy raz w życiu spałam prawie na siedząco bo tylko wtedy było mi lepiej :/ ja nie wiem zawsze coś łapie mnie w nocy jak nie wzdęcia czy ból brzucha to zgaga a wtedy jeszcze bardiej się człowiek nakręca :/

A przeszlo Ci już ? Ah. Ten drugi trymestr miał być taki cudowny :no2:

Hej dziewczyny, wiem, że pytanie trochę dziwne, ale ja się nie znam i nie mam doświadczenia. Po co w ogóle jest rożek? I czy naprawdę jest on potrzebny?
Łatwiej nosić dziecko, jeśli nawet nie Ty to może być ułatwieniem dla taty maluszka lub innych osób :) Ja planuję go używać też jako kołderka itp.

Witam się z Wami w ten okropny dzień.

Pół nocy się męczyłam z bólem głowy, ból ostry zachodzący za oko aż mnie na wymioty bierze. Rano wstałam i jest to samo.. a boje się bo wiele razy miałam zaburzenia widzenia, wymioty i bardzo mocny ból głowy.
Mama kupiła mi Apap dla dzieci ale wątpię że coś pomoze, zazwyczaj stosowałam te najmocniejsze setki.

Do tego obudziłam się z obawami, że pojade z K na polowkowe a okaze się że z dzieckiem coś nie tak. Czy w tak późnym tygodniu może się okazać , że serduszko nie bije ? :( Głupie myśli.. czemu jeszcze nie mam ruchów :(
Nic się nie martw. Ja poczułam pierwszy raz w tłusty czwartek po pączku :p dokładnie w 18+3 więc masz czas. Nawet teraz te kopnięcia są takie, że łatwo je przeoczyć.

reklama
Do góry