reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ajaja No właśnie tak was czytam ciagle i ciagle mysle co to jesto_Ohmmm No to chyba tego nie będę miała gdyż nie podchodzę do transferu w Polsce :mad: ,ale już jestem na dobrej drodze umówiona jestem u Pasnika i na biopsje :biggrin2: dziekuje ci Dzoasiu za odpowiedz
Transfer możesz mieć gdzie tam chcesz a leczenie immuno możesz zorganizować w PL. Fakt - jeśli chodzi o wlewy to musiałabyś się pospinać i przyjechać, ale dziewczyny z różnych krajów latają na wizyty/transfery, więc choć trudne, to niemożliwe to to nie jest. Ale jeśli inne leki to wykupujesz w PL i bierzesz na miejscu :)

reklama
@shaggy dopiero 27 02 mam wizytę bo w klinice juz 2 tydzien zakończyłam. Teraz ide do pani ginekolog tutaj w Austrii. Wolę dmuchać na zimne i do poniedzialku po 1 tabletce progesteronu bede brała bo tylko tyle mim zostało. Jak u ciebie ja spie tylko do 2.30 w nocy a pozniej wstaje jak mumia.
Wydaje mi sie ze progesteron to jeszcze powinnas brac. a nie masz mozliwosci wczrsniej isc? ja bylam u lekarza poltora tyg temu to mialam 6t4 dz to teraz z 9 tc jakos jestem. w klinice stwierdzili ze prolutex juz odstawic w tym 7 tyg a ja jeszcze biore. a luteine to kazal brac jeszcze. ja w dzien spie to w nocy mam problem ale ja na chorobowym wiec moge odsypiac jak długo chce :)

Transfer możesz mieć gdzie tam chcesz a leczenie immuno możesz zorganizować w PL. Fakt - jeśli chodzi o wlewy to musiałabyś się pospinać i przyjechać, ale dziewczyny z różnych krajów latają na wizyty/transfery, więc choć trudne, to niemożliwe to to nie jest. Ale jeśli inne leki to wykupujesz w PL i bierzesz na miejscu :)
Ale ty kochana dziołcha jestes:-Daz mi gęba się uśmiechnęła ,ze tak można :-) :)myślałam,ze to przed transferem w tym samym dniu eee tooo ja się poświęcę jak będzie trzeba :wink:

Leki refundowane są do 3 stymulacji, do 40rż, przy amh powyżej 0,7. Nigdzie nie znalazłam info, że badanie amh ma jakiś termin ważności. To nie wirus, który można złapać w każdej chwili. Jest w miarę stałą wartością. Po stymulacji może nieznacznie spaść. Może jak kobieta miałaby amh 0,8 to istniałoby ryzyko, że amh spadnie poniżej 0,7. Ale jak amh jest w normie, to lekarz jest albo kretynem albo naciągaczem. A jak wcześniej amh bylo na podwyższonym poziomie, to lekarz jest zwykłym chujem.
Ej no Iskierko spokojnie [emoji4] nic mi sie zlego nie stalo, ze powtorzylam AMH. Nawet spoko, bo okazalo sie ze nasze AMH nieznacznie wzroslo [emoji6] Calkiem mozliwe, ze maja takie odgorne zarzadzenie w niektorych klinikach. Tego oczywiscie nie wiem, ale napewno nie nazwalabym mojego lekarza z takiego powodu mocnymi epitetami, jak powyzej. Wszyscy jestesmy tylko ludzmi, kazdy ma wady i zalety, a ja mimo wszystko naszego Dr cenie za profesjonalne podejscie do swojej pracy, ufam mu i poki co jestem wdzieczna za sposob w jaki nas do tej pory prowadzi [emoji5]
Kochana, nie ma sie co stresowac takimi rzeczami[emoji4] juz wszystkie mamy tu wystarczajaco duzo problemow na glowie [emoji9]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mam problem bo dzs jestem jakps 8t0 i mam jeszcze prolutex na 6 dni. mam recepte jeszcze na dwa opakowania i nie wiem czy kupowac. w klinice to kazali jakos 6t4dz odstawic bo tak sie pudelko konczylo. zalatwilam jeszcze dwa opakowania i jeszcze 6 szt mi zostalo z pst pudelka. mam recepte jeszcze na dwa pudelka ale czy kupowac? po pierwsze 300 zl a po drugi i najwaznieksze to moj brzuch i jakis juz wstret do tego kucia :/ co rano traume mam bo jyz miejsca nie bolesnego mi brak na brzuchu. wiem ze luteine 3x1 to mam brac do konca 1 trym. @Barburka Ty szybko odstawilas prolutex wiec odpisz czy wszystko ok po wizycie :) Radzcie dziewczyny

Do góry