reklama
bobasek1990
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny ostatnio się nie odzywałam czy może mi któraś trochę skrócić ostatnie dwa tyg na forum co u Was @matylda23 @Maciejka78
@Asia2104
@Asia2104
matylda23
@bobasek1990 , @Asia2104 się nie odzywa,mam nadzieję,że wszystko dobrze u niej i córci. Ja miałam ostatnio mocne bóle krocza jak po jeździe na rowerze, byłam na IP i niby wszystko ok, tylko szyjka cm krótsza niż miesiąc temu ,choć dalej długa, tak czy siak mam nadzieje,że lekarz źle zmierzył, był niewiele starszy ode mnie
w pon. Idę do swojej lekarki, a w środę mam prenatalne i trochę się stresuję. Czasem mam przez chwilę takie dziwne uczucie w brzuchu,zastanawiam się czy to nie twardnienie albo stawianie się macicy..jakbyście opisały stawianie?jak się czuje skurcze?
A poza tym to @matulkaa jutro rodzi kolejną królewnę. ❤
Reszta dziewczyn się bada,stara ,doszczepia,leczy infekcje. Czekamy na jakieś dwie kreseczki
a co u Ciebie? I u @Maciejka78 ?
A poza tym to @matulkaa jutro rodzi kolejną królewnę. ❤
Reszta dziewczyn się bada,stara ,doszczepia,leczy infekcje. Czekamy na jakieś dwie kreseczki
bertha
haha, teraz bede sobie ciebie wyobrazac jak mnie dopingujesz@bertha moge byc twoja pomponiara podczas cwiczen. Wyobraz sobie za kazdym razem jak cwiczysz jak cie dopinguje [emoji44] [emoji119], w staraniach rowniez
Nataniel skonczy jutro 5tygodni, czyli taki dobry miesiac. Przybral caly kilogram i wazy 4880 [emoji7] ciezki sie zrobil.
Zobacz załącznik 840026
No dziewczynki bierzemy sie do przyjemnosci... oh gdyby to bylo takie proste jak napisac jedna wiadomosc... zycie z dzieckiem do gory nogami... mimo wszystko polecam kto chce, moze i mu sie uda[emoji64][emoji8]
Królewicz piękny <3
u mnie oczywiscie biel na tescie (11dpo).
Kwiatuszekk23
Kochane ja juz jestem w domu. Ktg w porządku, usg w porządku, przeplywy w porzadku, od wtorku wieczora brak skurczy, wiec wypisali mnie dzisiaj. mam nadzieje, ze jakoś wytrzymamy do terminu.
Nafoczka ratuje sie czym mogę. Dzis mi kazali robic sobie inhalacje z pulmicortu, bo kaszle jak wsciekla
Nafoczka ratuje sie czym mogę. Dzis mi kazali robic sobie inhalacje z pulmicortu, bo kaszle jak wsciekla
marshia
@Kwiatuszekk23 to kciuki za kolejne 4 tygodnie w dwupaku 
@Destino słódki synuś. Zacałowałabym
Jak się na ten moment rozwija? Mam nadzieję, ze wszystko jest w normie??? Bo główkę ma idealną, a tu był stresik...
Widzę Cię z tymi pomponami, z małym na rękach i myśle, ze bijesz wszystkie cheerlederki na głowę
Co do skalpela. Ja polecam tez 1. 42 minuty + koniecznie 5 minutowa rozgrzewka Chody. Skalpel 2 ostatnio zagrałam od przyjaciółki, ale wciąż mi czasu brak nawet na te 35-40 minut ostatnio. Ale jak się poogarniam, to właśnie do 2 będę się przymierzać. Trzeba się wylaszczyc na wiosnę
@Destino słódki synuś. Zacałowałabym

Widzę Cię z tymi pomponami, z małym na rękach i myśle, ze bijesz wszystkie cheerlederki na głowę
Co do skalpela. Ja polecam tez 1. 42 minuty + koniecznie 5 minutowa rozgrzewka Chody. Skalpel 2 ostatnio zagrałam od przyjaciółki, ale wciąż mi czasu brak nawet na te 35-40 minut ostatnio. Ale jak się poogarniam, to właśnie do 2 będę się przymierzać. Trzeba się wylaszczyc na wiosnę
Kwiatuszekk23
Marisha ja sie modle, zeby chociaż 1,5 tyg wytrzymać, do 37tc, najdłużej beda mnie trzymac do 38tc. Zreszta mam juz łożysko 3 stopnia i wpadam w lekką panikę. Ale musi byc wszystko dobrze!
marshia
Marisha ja sie modle, zeby chociaż 1,5 tyg wytrzymać, do 37tc, najdłużej beda mnie trzymac do 38tc. Zreszta mam juz łożysko 3 stopnia i wpadam w lekką panikę. Ale musi byc wszystko dobrze!
To kciuki za 2,5 tygodnia
Asia2104
Jestem kochane, jestem! Przepraszam, ale miałam mega problem z forum i myślałam, że jest cisza a dopiero po odpaleniu na kompie się okazało że nie widzę postów i że moje z aplikacji też zawisły w czasoprzestrzeni...@bobasek1990 , @Asia2104 się nie odzywa,mam nadzieję,że wszystko dobrze u niej i córci. Ja miałam ostatnio mocne bóle krocza jak po jeździe na rowerze, byłam na IP i niby wszystko ok, tylko szyjka cm krótsza niż miesiąc temu ,choć dalej długa, tak czy siak mam nadzieje,że lekarz źle zmierzył, był niewiele starszy ode mnie [emoji14] w pon. Idę do swojej lekarki, a w środę mam prenatalne i trochę się stresuję. Czasem mam przez chwilę takie dziwne uczucie w brzuchu,zastanawiam się czy to nie twardnienie albo stawianie się macicy..jakbyście opisały stawianie?jak się czuje skurcze?
A poza tym to @matulkaa jutro rodzi kolejną królewnę. [emoji173]
Reszta dziewczyn się bada,stara ,doszczepia,leczy infekcje. Czekamy na jakieś dwie kreseczkia co u Ciebie? I u @Maciejka78 ?
W skrócie - żyje
Czy któraś ze starających planuje neoparin? Zostało mi 7 zastrzyków w dawce 60 mg i chętnie oddam. Termin do października 2019. Szkoda żeby się zmarnowały.
reklama
Podziel się: