Renfrii
Fanka BB :)
Ta mi się bardzo podoba, muszę zapytać męża co o niej myśliJakbyś coś znalazła to podziel się![]()
Link do: Happy mum - Glam ruby dress
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ta mi się bardzo podoba, muszę zapytać męża co o niej myśliJakbyś coś znalazła to podziel się![]()
O super to poczekam i w 30 tygodniu zrobię mam nadzieje, ze niunia się pokaże, a nie tak jak wczorajKoleżanka robiła jakoś koło 30 tygodnia i mówiła, że mała po porodzie wyglądała identycznie jak na filmie![]()
Fajna
Dzięki za cynkaHelou! We wtorek idziemy na usg już nie możemy się doczekacOddałam dzis już krew i mocz
Kiepsko sie dziś czuje, jakoś tak słabo. SŁUCHAJCIE LUB CZYTAJCIE UWAŻNIE! Od poniedziałku w biedro będą rzeczy dla niemowląt (rozmiar 68 wzwyż) I są fajne uniwersalne mimo, że kolorowe
Ja sie chyba tam wybiorę tylko że w poniedziałek ma być -15! MOże nie zamarznę po drodze
![]()
To moj spokojnie śpi a dziecko spało od brzega nie na środku :-) teraz nie wiem jak będzie jak się będę czuła żeby wstawać czy dziecko glodomor ze będzie co chwilę jadło, wszystko się okaże jak to teraz będzie jak urodze :-)Ja bym się bardzo bała, bo O śpi niespokojnie, czasem się gwałtownie obróci albo podniesie, jak coś go obudzi, itd - na początku bał się, czy w ciąży może normalnie spać ze mną, bo już parę razy mi siniaka przez sen zrobił, ale śpię na boku, więc w razie czego po prostu ręką w rękę trafia... Ale z niemowlakiem to bym się bała, że przypadkiem przez sen coś zrobi....
![]()
My tu jesteśmy dobre mamy takie same leginsy dzieliliśmy się linkami o majtkach a teraz nawet nasze dzieci będą chodziły tak samo ubrane ;D to się nazywa GANG LIPCOWEK ; DHelou! We wtorek idziemy na usg już nie możemy się doczekacOddałam dzis już krew i mocz
Kiepsko sie dziś czuje, jakoś tak słabo. SŁUCHAJCIE LUB CZYTAJCIE UWAŻNIE! Od poniedziałku w biedro będą rzeczy dla niemowląt (rozmiar 68 wzwyż) I są fajne uniwersalne mimo, że kolorowe
Ja sie chyba tam wybiorę tylko że w poniedziałek ma być -15! MOże nie zamarznę po drodze
![]()
My tu jesteśmy dobre mamy takie same leginsy dzieliliśmy się linkami o majtkach a teraz nawet nasze dzieci będą chodziły tak samo ubrane ;D to się nazywa GANG LIPCOWEK ; D
Jak tak patrzę na inne miesiące to jakoś nie wiedzę takiego zżycia ze sobą, co nawet widać po ilości postówTo fakt mamy super ekipę pod każdym względem![]()