reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Może przy okazji zdjęcia z okazji 20t0dnia ciąży [emoji16] bo co trzy tygodnie robię zdjęcie aby widzieć progres brzuszka [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Mi tak urósł [emoji23] Ja robię co tydz w pt i naprawdę widać różanice
Dziś kupiłam sukienkę rozmiar 34 ale brzuch jak do porodu [emoji23]
1519506007-93b84fc0d869144a-aaaaaa.jpeg
1519506020-7991e217ad5238ad-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Pochwal się zakupami ;)
A jak w końcu ogarnęłaś prezent dla męża? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wzięłam go na zakupy i co sobie wybrał zapłaciłam [emoji23] czułam się jak sponsor Haha
Ale nie miał gaci bluzek wiec pożyteczne zakupy i zadowolony
Sobie sukienkę bo przecież nie mogę być gorsza
Córka gacie i naszyjnik bo koniecznie tez musi coś mieć
A małemu w Hm standardowo dwu pak czapeczki bawełniane
Skarpetki
I dwupak spodni bawełnianych [emoji4]
Moj portfel schudł o 500 zł prawie [emoji58] chciałam napisac ze do końca miesiąca już nic nie kupuje ale to za 4 dni[emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Wyjątkowy powód :D mój mi powtarza jak się będzie mały czuć jak ja będę się inaczej nazywać i później u lekarza , w szkole i że będzie mu przykro :D
Kwestia czucia małego - teraz są zupełnie inne czasy niż były 30 lat temu, ja to trochę odczuwałam, czasami, ale nie jakoś bardzo... Ale ja w ogóle nie miałam taty (mama była że mną sama), więc zwłaszcza w podstawówce, jak np na lekcji było "co robią rodzice" fakt, że ktoś może nie mieć taty był dziwny, ale nie uważam, żeby to była jakaś tragedia - na pewno nie byłby to dla mnie powód do brania ślubu...

Raczej zastanawiałabym się nad kwestią biurokracji - udzielenie informacji w szpitalu, gdyby komuś coś się stało (tylko rodzinie...), i tego typu formalności - trochę ułatwia ale nie byłby to główny argument dla mnie...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wzięłam go na zakupy i co sobie wybrał zapłaciłam [emoji23] czułam się jak sponsor Haha
Ale nie miał gaci bluzek wiec pożyteczne zakupy i zadowolony
Sobie sukienkę bo przecież nie mogę być gorsza
Córka gacie i naszyjnik bo koniecznie tez musi coś mieć
A małemu w Hm standardowo dwu pak czapeczki bawełniane
Skarpetki
I dwupak spodni bawełnianych [emoji4]
Moj portfel schudł o 500 zł prawie [emoji58] chciałam napisac ze do końca miesiąca już nic nie kupuje ale to za 4 dni[emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png
To faktycznie duże poświęcenie [emoji16][emoji16][emoji16] jak Ci się uda aż tyle wytrzymać [emoji23][emoji23] jestem pod wrażeniem

f2w39n7303c24ozn.png

Obydwie reserved i dobra cena siwa 69,00
Ale wzięłam ta w kwiaty bo luźna i na wiosnę do balerinek będzie ładna

16udyx8di9hvrs5t.png
To już wiem gdzie pójdę w poniedziałek przed fryzjerem [emoji16] ale mi właśnie potrzebna taka jak ta siwa bo nie mam takiej przylegajacej a wiosna do trampek i ramoneski byłoby ok [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry