Witajcie dziewczyny
Śniło mi się, że urodziłam dziecko i nie mogłam się nadziwić jaki ten 2 poród był łatwy w porównaniu do 1. Cieszyłam sie, że mam to za sobą, czułam wielką ulgę. Budzę się, a tu nic z tego, jeszcze tyle czekania [emoji14]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
olaaa7, jedno, mniej pisania, mniej komplikacjimąż urzędnik mówi, że z dwoma jest zawsze problem
Też długo długo chciałam dwa. Ostatecznie mam jedno i nie żałuje. Mi urzędniczka w USC powiedziała, że statystycznie osoby z podwójnym nazwiskiem się częściej rozwodzą, bo kobieta już w chwili ślubu przewiduje rozwód i skreślenie nazwiska![]()
hahaha nie dołuj Oli![]()
Kurcze to szkoda, liczyłam, że starczy miesiąc.olaaa7, 3 miesiące tak mniej więcej
Ja będę brała tylko nazwisko męża [emoji4]Dziewczyny mam dylemat, myślicie, żeby po ślubie przyjąć tylko nazwisko męża czy zostawić dwa? Nie umiem się zdecydować.
Wiecie co, chyba jednak też wezmę tylko mężaJa będę brała tylko nazwisko męża [emoji4]
![]()
![]()
U mnie w usc wystarczy przyjść miesiąc i 1 dzień przed ślubem. Wcześniej nie ma sensu. [emoji4]Dzięki dziewczyny za pomocU mnie akurat było odwrotnie, bo przyjęłam tylko po mężu a i tak się rozwiodłam
A orientujecie się ile minimum wcześniej trzeba ustalić termin w USC? M mi wczoraj powiedział, że w sumie czemu by nie hajtnąć się już, np pod koniec marca albo w kwietniu [emoji14] No i zapalił mi w głowie lampkę [emoji14] Chciałabym już zostać jego żoną [emoji173] Tylko zastanawiam się jak bardzo może urosnąć brzuszek przez miesiąc czy półtora.
Ooo to jest jeszcze szansaU mnie w usc wystarczy przyjść miesiąc i 1 dzień przed ślubem. Wcześniej nie ma sensu. [emoji4]
![]()
![]()
Oj też już nie mogę się doczekać kiedy zostanę jego żona [emoji7][emoji7] i do tego tak mi pasuje jego nazwisko do imienia [emoji16] Marta Przybylska [emoji23][emoji23] czy nie pasuje ? Hahaha chyba już bzikuje [emoji16][emoji23]Wiecie co, chyba jednak też wezmę tylko męża![]()
Super :*Witam mamusie . ja od soboty po polowkowych u tesciowej dlatego mnie mniej na forum, staram sie was podczytywac. Maly wazy 341 gteras tylko czekac na wizyte w czwartek. Jak bede w domu to wstawie jakies zdjecie. Milego dnia i powodzenia na wizytach ;*