reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj też już nie mogę się doczekać kiedy zostanę jego żona [emoji7][emoji7] i do tego tak mi pasuje jego nazwisko do imienia [emoji16] Marta Przybylska [emoji23][emoji23] czy nie pasuje ? Hahaha chyba już bzikuje [emoji16][emoji23]

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png
Pasuje pasuje :)

reklama
Witam sie z Wami w mroźny dzień :O
Co do nazwiska. Ja przejęłam po mężu i nie żałuję :) W pracy i wgl w codziennym życiu co chwila coś podpisuję, szlag by mnie trafił z dwu-członowym :D Teraz mam nazwisko budzące grozę, ale dzięki temu w pracy od razy byłam rozpoznawana i zostałam człowiekiem do zadań specjalnych hahha :D
Dzwonili do mnie z przychodni potwierdzic wizytę. I się dowiedziałam, że połówkowe jest droższe, ale nie wiedziałam, że jutro będę musiałą wydać 390 zł :O No nic, moja gin jest swietnym specjalistą, ufam jej wiec jestem gotowa tyle zapłacić.
Mojego męża chcą wysłać na delegację 2 tygodniową w maju do Australii :( Mogłabym z nim leciec, ale nienawidzę latać, będe wtedy już bardzo gruba, a nie wspomnę o temperaturach tam panujących... Zawsze marzyliśmy o Australii, także cieszę sie że ma szanse połączyć przyjemne z pożytecznym, ale trochę sie nie cieszę bo będę bardzo tęsknić.
Mam ochotę dzisiejszy dzień spędzić w ciepłej piżamce pod kołderką.
Miłego dnia :*

olaaa7, wielką sobotę tam raczej nikogo nie będzie ;) jakoś po świętach bym wolała np. 7.04
u mnie w soboty usc jest zamknięty. Nie spotkałam się w okolicy z otwartym USC w soboty
No właśnie nie pomyślałam, że przecież w sobotę jest post więc nawet ciężko jakieś przyjęcie w domu zorganizować. Pozostaje chyba zrezygnować z tego pomysłu. Muszę pogadać z M bo pomyślałam, że fajna data by było 18.08.2018 tylko są dwa problemy, pierwszy to, to że sierpień jest raczej obleganym miesiącem na ślub i drugi, że dzieci M w tym czasie spędzają wakacje z matką i nie wiemy kiedy dokładnie wyjeżdżają.

A tak zmieniając temat, to malutki właśnie zaczął kopać delikatnie [emoji7]

Fajnie by było :)
Myślicie, że to dobry pomysł z tą nagłą zmianą planów? Czy lepiej poczekać i spokojnie wziąć w sierpniu czy wrześniu?
Ja brałam w kwietniu, w lipcu rodziłam mieliśmy małe przyjęcie. Z dzidzia w brzuszku tez jest niesamowicie. Tym bardziej jak cały czas w kościele czulam jak kopie nawet podczas przysiegi ☺️

reklama
Fajnie by było :)
Myślicie, że to dobry pomysł z tą nagłą zmianą planów? Czy lepiej poczekać i spokojnie wziąć w sierpniu czy wrześniu?
TO wszystko zależy od Was :) My mieliśmy brac ślub w lipcu 2018 aż nagle cos Nam odwaliło i na spontanie pobraliśmy się w październiku 2015 :D Polecieliśmy do USC, wzielismy pierwszy wolny termin i juz :D

Ooo to faktycznie dość sporo... A wtedy już wliczamy dziecko jako kolejna osobę?

f2w39n7303c24ozn.png
Właśnie sama jestem ciekawa, ale pewnie dziecka, które właśnie urodziłyśmy nie wliczamy

olaaa7, wielką sobotę tam raczej nikogo nie będzie ;) jakoś po świętach bym wolała np. 7.04
u mnie w soboty usc jest zamknięty. Nie spotkałam się w okolicy z otwartym USC w soboty
Ja brałam ślub w sobotę :)

Do góry