SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Teraz wszystko wypadaPewnie też bym ubrała białą jeśli by mi się spodobałaTylko, że ja już jestem po rozwodzie i nie wiem czy wypada znowu białą.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz wszystko wypadaPewnie też bym ubrała białą jeśli by mi się spodobałaTylko, że ja już jestem po rozwodzie i nie wiem czy wypada znowu białą.
Ale myślę, że to nie problem jeśli się wybierze sznurowana z tylu sukienkę bo można dopasować do siebie lub odcinana pod biustemMuszę dziś ten temat przedyskutować z M jak on to widzi![]()
Haha no to fajnieDziękuję :* Kopniaczki czuję od 8 lutego ale każdy przeżywam i daje tyle radości jak za pierwszym razem [emoji7]
Zaraz coś poprzeglądamZnacie jakieś sklepy z sukienkami ciążowymi?
Szkoda, że ja się aż tak nie stresuje... Przydałoby się tak czasem hahaAaaa i zapomniałam stres przed wizytą działa lepiej niż niejeden czopek glicerynowy![]()
Mojego Kuby siostra tak zrobiłaJa bym chyba też wolała ślub przed porodem, nawet z brzuszkiem, niż z niemowlakiem pod opieką..
Choć mam koleżankę, która brała kościelny razem z chrztem (cywilny mieli od wielu lat, ale u nich kościelny był skomplikowany, Watykan itd.), jak był chrzest młodszej, to po chrzcie był ślub.
![]()
Matko Bosko Lipcowo! Rolling Stones będzie w Warszawie! Jednak łzy szczęscia szybko zamieniły sie w łzy rozpaczy gdy zobaczyłam że koncert odbędzie się 8 lipca , a ja mam termin na 7Myslicie że zgodzą sie przelożyć koncert jak napiszę do nich e-mail?
![]()
Co się dzieje bidulkoNo tak ja w sumie nawet jakbym chciała to i tak niepotrafi3 na siłę zasnąć bo tylko sie kręcę ż jednego na drugi bok . To chyba przez to moje okropne samopoczucie![]()
Tak się czułam wczorajPowiem ci prawie nie żyjesz [emoji23]
(Żartuje)[emoji4]
![]()
Ja wczoraj z 7 razy a dzisiaj tylko razJa w nocy budzę się raz czy dwaale w dzień jak spałam to co chwilę
nie wiem czemu tak mi się pęcherz zapelnial
![]()
Zdecydowanie ma dużo miejsca [emoji16][emoji16] co jest trochę nie fajne bo nie czuje aż jakoś bardzo ruchów jedynie takie delikatne
![]()
![]()
Matko Bosko Lipcowo! Rolling Stones będzie w Warszawie! Jednak łzy szczęscia szybko zamieniły sie w łzy rozpaczy gdy zobaczyłam że koncert odbędzie się 8 lipca , a ja mam termin na 7Myslicie że zgodzą sie przelożyć koncert jak napiszę do nich e-mail?
![]()
Chyba tylko ja nie marzę o białej sukni, welonie, imprezie weselnej ..Mojego Kuby siostra tak zrobiłaale dziecko już wtedy miało z pół roku
ślub był podobno super i wesele huczne
![]()