Kruszynka123
Fanka BB :)
Prawie [emoji14]bo mi to jest obojętnie najważniejsze żeby z ciąża było wszystko ok.Prawie wszystkie chcą ominąć końcówkę roku?![]()
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Prawie [emoji14]bo mi to jest obojętnie najważniejsze żeby z ciąża było wszystko ok.Prawie wszystkie chcą ominąć końcówkę roku?![]()
Wiem ze jak trzecia będzie córcia to rodzina „ to zrozumie „ a jak trzeci chłopak to będą durne komentarzem
Cześćjestem nowa na tym wątku...może coś o sobie
mam 13 msc synka
powoli zaczynamy myśleć o drugim dzieciątku, tak abym w tym roku zaszła w ciąże...ale...pierwsza ciąża była do 6 miesiąca wzorcowa a później szkoda słow...wymioty pobyt w szpitalu od przełomu 6-7msc a wyszlam 3 dni przed porodem... od poczatku 8-go miesiaca chcieli robic cc bo bylo juz ze mna bardzo zle ale sie nie godzilam ze wzgledu na dobro maluszka...byłam na zywieniu pozajelitowym ( schudlam 12kg w stosunku do wagi sprzed ciazy) i do dnia dzisiejszego nikt nie zna przyczyny..po rozmowach z lekarzem i pewną wspaniałą położną sugerowane sa dwa powody : 1)nieposwsciagliwe wymioty ciezarnych 2) lub poprostu tak moj organizm reaguje na ciaze i tutaj lekarz zasugerowal ze moze miec wplyw płeć dziecka..dlatego właśnie szukam sposobu jak zaplanowac sobie dziewczynke...może się udało??? jak to jest z ymi testami owulacyjnymi?? do 2 kresek można się starac od pojawienia drugiej kreseczki juz nie?? bede wdzieczna za każda wskazówkę
Mi to w sumie było obojętne co żeby tylko było zdrowe ale nie chce żeby się powtórzyła historia z pierwszej ciązy dlatego celujemy na dziewczynkęWitaj, strasznie trudno czasem sie wbić w pogaduchy ale sie nie krępuj i pytaj [emoji6]
Najlepiej cofnij sie trochę do tylu, całkiem niedawno któraś z dziewczyny wklejała cała ściągę jak wyglądają planowania na dziewczynkę, bo jeśli dobrze rozumuje to właśnie ta płeć planujesz ?!
![]()
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
I
Mi to w sumie było obojętne co żeby tylko było zdrowe ale nie chce żeby się powtórzyła historia z pierwszej ciązy dlatego celujemy na dziewczynkędziękuję wlaśnie czytam wstecz
![]()