reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie podoba mi się ta koronka no i że nie jest standardowo biała czy kremowa :) No i wydaje mi się, że na 30tc (gdybyśmy zdecydowali się na maj) byłabym odpowiednia :)
Koronka jest meega, kolor super jak najbardziej odpowiedni nie krzykliwy a nie standardowo biały. Dla mnie super ☺️

reklama
U mnie minus 12 oby to już były ostatnie podrygi zimy

f2w39n7303c24ozn.png

Taak niech już wiosna się zacznie :D

U nas też kilkanaście stopni mrozu, koty weszły mi w nocy pod kołdrę (a w domu nie mam jakoś zimno...)
Ja już chcę wiosnę....

@olaaa7 - miesiąc nie przesądza pogody - pamiętam już mrozy w maju i 20+ w marcu, a od jakiegoś czas z pogodą jeszcze bardziej się porobiło.... :|
Myśmy brali ślub w październiku, i było w ciągu dnia prawie 25 stopni, babcia kiedyś brała ślub w pierwszej połowie kwietnia i też była pogoda na krótki rękaw (patrząc po starych zdjęciach)
Więc - trzymam kciuki, żebyś się "wstrzeliła" w idealną pogodę [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Koronka jest meega, kolor super jak najbardziej odpowiedni nie krzykliwy a nie standardowo biały. Dla mnie super ☺️
Tylko, że boję się ją już kupować żeby nie okazało się, że będzie jednak za mała. A to aukcja na allegro, więc jestem w kropce :p Chociaż biorąc pod uwagę krój to skoro ma pod biustem odcinane to chyba problemu nie powinno być a pod pachami mam jeszcze 3 cm luzu w porównaniu z ubraniami jakie teraz noszę.

U nas też kilkanaście stopni mrozu, koty weszły mi w nocy pod kołdrę (a w domu nie mam jakoś zimno...)
Ja już chcę wiosnę....

@olaaa7 - miesiąc nie przesądza pogody - pamiętam już mrozy w maju i 20+ w marcu, a od jakiegoś czas z pogodą jeszcze bardziej się porobiło.... :|
Myśmy brali ślub w październiku, i było w ciągu dnia prawie 25 stopni, babcia kiedyś brała ślub w pierwszej połowie kwietnia i też była pogoda na krótki rękaw (patrząc po starych zdjęciach)
Więc - trzymam kciuki, żebyś się "wstrzeliła" w idealną pogodę [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
No właśnie z tą pogodą to różnie bywa, nawet w lecie może się trafić akurat deszcz i chłodniejszy dzień. Za tym majem przemawia też to, że będzie więcej czasu na zamówienie obrączek, bo tak to zostaje nam miesiąc z hakiem.

Tylko, że boję się ją już kupować żeby nie okazało się, że będzie jednak za mała. A to aukcja na allegro, więc jestem w kropce :p Chociaż biorąc pod uwagę krój to skoro ma pod biustem odcinane to chyba problemu nie powinno być a pod pachami mam jeszcze 3 cm luzu w porównaniu z ubraniami jakie teraz noszę.

Możesz zamówić a jakby jednak okazała się przyciasnawa to możesz odsprzedac chociaż myślę że będziesz mogła spokojnie z niej skorzystać bo na brzuszek sporo miejsca :)

reklama
Taak niech już wiosna się zacznie :D
Ojjj tak [emoji16] bardzo bym już chciała [emoji16] ostatnio nawet szukałam krokusow bo wiem gdzie rosną pierwsze, ale jeszcze nie ma :( tylko przebiśniegi [emoji16] uwielbiam wiosnę za to, że wszystko rośnie,słonko świeci, ptaki pięknie rano śpiewają [emoji16] no i po wiośnie jest lato, które też kocham [emoji16][emoji16] a dziś na śniadanie zjadłam dwa pączki [emoji16] facet wrócił z nocki i kupił w sklepie po drodze [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry