olaaa7
Fanka BB :)
Właśnie ten rozmiar brzuszka też u mnie przemawia za kwietniem. No nic pozostaje czekać do popołudnia i zobaczymy czy w ogóle jest terminOlaaa7 ja chyba też bym wybrała kwiecień. Pogoda to i tak loteria, wystarczy wspomnieć, że rok temu w maju padał śniegJa bym wybrała wcześniejszy tydzień ciąży po prostu. Pamiętam jak w 1 ciąży się zaczął 3 trymestr to była równia pochyła - moje samopoczucie pogarszało się z dnia na dzień. W 9m przestałam się bać porodu, byłam gotowa znieść wszystko, byle to się już skończyło
![]()
Dziękuję za pomysłMyślę że może taki a'la szal na ramiona ładnie by wyglądał a dodatkowo niemusialabys się martwić o rozmiar bolerek czy zakietow a jakby nawet okazało się że sukienka rochę jest Ci upieta na ramionach to dodatkowo by ładnie zatuszowalo![]()
Śliczny maluszek [emoji7]Ja juz w domu wrociłam wczoraj na wieczorpowodzenia na wizytach dzis moja w czwartek
a to obiecane zdjecia z soboty Zobacz załącznik 840575 Zobacz załącznik 840577 Zobacz załącznik 840576 Zobacz załącznik 840578