reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No normalnie nosiłam zawsze góra M czasem L a dół L, teraz normalnie by mi pasował XL gdyby nie biodra, które coś mi się poszerzyły ostatnio. Muszę do nich napisać czy materiał się rozciąga i czy wymiary podane w przedziałach są już po rozciągnięciu czy nie, bo jeśli to bez rozciągania to weszłabym spokojnie w 42. Chyba trzeba zacząć pilnować jedzenia słodyczy :p
Wrazie czego chyba można wymienić lub zwrócić ?

reklama
Tak samo, podajesz kartę przy płatności ale ściąga Ci po prostu w kursie za dany dzień- czy za dzień poprzedni, nie pamiętam.

My tak samo :) Strasznie jestem ciekawa co będzie u Was!
A my jacy jestesmy ciekawi[emoji3] Oby tylko mlode sie nie ukrywalo[emoji33]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@taycia, chyba nikomu nie zależy tutaj na biciu braw i tęczach- cokolwiek miałoby to znaczyć... niemniej uważam że Twoje wypowiedzi są również bardzo tendencyjne i jednostronne- tyle tylko że w inną stronę niż większość. Myślę też, że nawet mając zupełnie odmienne zdanie od ogółu ważna jest forma przekazania go, bo nie mamy 5 lat i w moim świecie dorośli potrafią to zrobić z szacunkiem. To co nazywasz szczerością dla mnie jest po prostu niedelikatne.

Anyway, super zakupy, widziałam tego bodziaka na insta- niestety w Wawie w TK maxx straszne szmaty przeważnie, albo ja tak trafiam.
Dokładnie. Można było napisać wszystko w innej formie. Kulturalnie.

Ja właśnie nadrabiam trochę do tyłu te „milion stron” naprodukowanych przez luty ;-)

Wrazie czego chyba można wymienić lub zwrócić ?
Tak można zwrócić :) Wymienić to nie wiem bo oni mają same aukcje. Chociaż przyznam szczerze, że przeraża mnie rozmiar 44 :p Wołałabym 42 :D

Jak nie rytmiczne to pewnie kopniaki, nie mowie, że za wcześnie bo szczerze mowiac to nie pamiętam jak w poprzednich czulam ale od razu wiedziałam, ze to czkawka ☺️
Raczej nie dokładnie rytmiczne, jak trochę poczytałam to wydaje mi się, że na czkawkę to za szybko jeszcze.

@taycia, chyba nikomu nie zależy tutaj na biciu braw i tęczach- cokolwiek miałoby to znaczyć... niemniej uważam że Twoje wypowiedzi są również bardzo tendencyjne i jednostronne- tyle tylko że w inną stronę niż większość. Myślę też, że nawet mając zupełnie odmienne zdanie od ogółu ważna jest forma przekazania go, bo nie mamy 5 lat i w moim świecie dorośli potrafią to zrobić z szacunkiem. To co nazywasz szczerością dla mnie jest po prostu niedelikatne.

Anyway, super zakupy, widziałam tego bodziaka na insta- niestety w Wawie w TK maxx straszne szmaty przeważnie, albo ja tak trafiam.
Wlasnie ona nie rozumie, ze chodzi o forme a nie inne zdanie. Ale tu sie chyba nie da przetlumaczyc. Szkoda slow.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry