reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
i jeszcze tył rożka

Agatka, na razie warunków nie mamy. Mąż mówi, że mamy max 5 lat na zdecydowanie się bo on po 40scte ojcem już nie chce zostać ;)
To mojemu się nie uda zostać znowu ojcem przed 40stką, w tym roku zostanie tatą mając 39 lat ale z racji, że planujemy jeszcze jedno i raczej dopiero chcemy się starać pod koniec przyszłego roku to ostatni raz tatą zostanie mając 41 :) Ja to w ogóle bym chciała następnym razem bliźniaki bo raczej na trzecie dziecko M się już nie zgodzi a tak to jak będą za drugim razem dwa to co zrobić :p

To mojemu się nie uda zostać znowu ojcem przed 40stką, w tym roku zostanie tatą mając 39 lat ale z racji, że planujemy jeszcze jedno i raczej dopiero chcemy się starać pod koniec przyszłego roku to ostatni raz tatą zostanie mając 41 :)
Mój wuja został ojcem mając 50 lat więc 40 to jeszcze spokojnie ☺️ a moj P w kwietniu 35

Witam się z rana :) Widzę, że wczoraj wieczorem miałyście fajne tematy :D Ja miałam jakąś dziwną noc, budziłam się co chwilę. Kto dziś wizytuje?
Wczoraj się jeszcze raz pomierzyłam, wyszło mi, że w cyckach mam 99cm a nie 97cm :p A jak wymiary sukienek mają podaną szerokość talii to w którym miejscu mam się zmierzyć? W najszerszym miejscu brzucha czy jak? Mam dylemat bo jedna z sukienek ma dobre wymiary i w biuście i biodrach (nawet zapas 3-4cm) jednak w talii na tą chwilę ma za dużo o około 13cm ale jest z elastycznego materiału i nie wiem czy kupić czy nie, doradźcie. Planuję ją założyć na komunię, więc do tego czasu brzuszek urośnie.
Zobacz załącznik 840749

Ola ona jest z materiału rozciagliwego pamięta ze jak ubierzesz to i tak na brzuchu się oprze trochę pozatym maj to 7 miesiąc wiec brzuszek tez urośnie mysle ze spokojnie możesz brac

16udyx8di9hvrs5t.png

hej, po wczorajszej wizycie melduje się- 275 gram szczęścia :D Maluch zdrowy i z wymiarów o tydzień starszy. Nikoś jest Nikosiem nadal tak pokazał swoje męskie atuty że wątpliwości brak :D Jakie było dla mnie zdziwienie jak Mały był po drugiej stronie monitora, bo zawsze był po prawej a dziś po lewej :D

Gratulacje [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png

Ola ona jest z materiału rozciagliwego pamięta ze jak ubierzesz to i tak na brzuchu się oprze trochę pozatym maj to 7 miesiąc wiec brzuszek tez urośnie mysle ze spokojnie możesz brac

16udyx8di9hvrs5t.png
To będę walczyć o nią :D Dzięki za pomoc :) Jak uda mi się wygrać aukcję to się pochwalę :)

Mi zajęło prawie 8 lat decyzja o drugim dziecku
Jakbym wiedziała ze będę taka piękna w drugiej ciazy to się szybciej bym zdecydowała Hahahaha [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ooo to mnie poszło szybko, ekspresowo :D Oświadczyłam M, że chce drugie jakoś na początku ciąży [emoji28] Ciekawe czy mi przejdzie po porodzie :D

reklama
Mi zajęło prawie 8 lat decyzja o drugim dziecku
Jakbym wiedziała ze będę taka piękna w drugiej ciazy to się szybciej bym zdecydowała Hahahaha [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Haha no widzisz :D To teraz nic tylko decydować się na trzecie [emoji28]

Do góry