reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja tak z innej beczki [emoji16] mam jutro wizytę (zwykla z usg) i łapie mnie stresik [emoji39] ale z drugiej strony cieszę się i nie mogę doczekać [emoji16] a we wtorek polowkowe [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Moja córka to typowa chlopaciara. Nie bawi się lalkamo, kucykami itp. Gra w minecrafta, uwielbia lego (ale nie te zaestawy dla dziewczynek), kocha dinozaury i ma ogromna wiedzę na ich temat. Nie chodzi na tańce tylko na piłkę nożną i judo. I nienawidzi spodniczek i koloru rozowego.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzeba wspierać swoje dziecko w jego zainteresowaniach :) mojego M bratanica jest taka sama jak twoja córka :) nie lubi koronek, sukienek, pięknej fryzury czy właśnie typowo dziewczęcych zabaw, chociaż zauważa takie detale jak nowe paznokcie czy rzęsy u mnie :) mimo wszystko jest bardzo fajną dziewczynką :)

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Trzeba wspierać swoje dziecko w jego zainteresowaniach :) mojego M bratanica jest taka sama jak twoja córka :) nie lubi koronek, sukienek, pięknej fryzury czy właśnie typowo dziewczęcych zabaw, chociaż zauważa takie detale jak nowe paznokcie czy rzęsy u mnie :) mimo wszystko jest bardzo fajną dziewczynką :)

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dokładnie ☺️

Prośba nie opowiadajcie swoich strasznych snoow,bo to teraz dla mnie stresujące ja jestem z osób straszek !!teraz się przebudziła jest 02 w nocy ,mąż pojechał i jest nieprzyjemnie ,takie straszne sny zostawmy dla siebie ,bo strach tu wschodzic i czytać
Też mam straszne sny ale nie chcę nikogo niepotrzebnie nakrecac ,nie w ciąży!!
Przepraszam.. usnęłas jakoś spokojnie ?

Też tak kiedyś myślalam, jedno wystarczy ;D ale zdecydowaliśmy się na drugie ;) tylko żebym się nie rozpędziła ;) ale tak szczerze to trójka też fajna ;D
Ja bym chciała 2-3, tylko nie wiem, co z tego wyjdzie - mam 35, o pierwsze starałam się kilka lat... Ale może się jeszcze uda ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry