Zuza1988
Aktywna w BB
Ja tez mam termin @ na 12 marzecAle mi czas leci... Nie ogarniam, który dzień cyklu, muszę sprawdzać w kalendarzu. Ale to dobrze, bo nim się obejrzę to będzie 12 marzec.A przy okazji 12 marca minie rok od zaręczyn. [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja tez mam termin @ na 12 marzecAle mi czas leci... Nie ogarniam, który dzień cyklu, muszę sprawdzać w kalendarzu. Ale to dobrze, bo nim się obejrzę to będzie 12 marzec.A przy okazji 12 marca minie rok od zaręczyn. [emoji813]
Testujesz tego dnia?Ja tez mam termin @ na 12 marzec
Gdzie robisz ta betę że wynik masz tego samego dnia? Muszę powtórzyć w piątek a nie chciałabym czekać do poniedziałku na wynikSpokojnie może faktycznie zaskoczyłaś później. Nadzieja umiera zawsze ostatnia. Co do kochania się to nie ma reguły. Przez te 4 nieudane cykle było dzień w dzień w dni płodne. Bałam się że przeocze owulacje. W udanym cyklu było różnie. Raz była przerwa jednodniowa a czasami dwudniowe w dni płodne i się udało. Po drugie kochałam się dla przyjemności a nie prokreacji.
![]()
W alabie beta zawsze tego samego dnia jestGdzie robisz ta betę że wynik masz tego samego dnia? Muszę powtórzyć w piątek a nie chciałabym czekać do poniedziałku na wynik
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas tak samo czy w lam24 czy w brussie też niecałe 30zl i tego samego dnia wyniki.W alabie beta zawsze tego samego dnia jest. Kosztuje 30 zł.
![]()
Wcierke z kropli żołądkowychCześć wszystkim, mało pisze bo u mnie nic się nie dzieje. Dziś 25dc. W poniedziałek byłam zbadać progesteton i odebrać poprzednie wyniki, wydają się być w normietakże teraz czekam na wizytę u gin i mam nadzieję że mi coś przepisze żeby wspomóc następny cykl
A pytanie mam macie coś sprawdzonego na to żeby włosy szybciej rosły tylko nie do picia , jakąś odżywkę np?
U nas tak samo czy w lam24 czy w brussie też niecałe 30zl i tego samego dnia wyniki.![]()