Wronka199
Fanka BB :)
Czulabym chyba gdyby cos sie ruszalo[emoji13]Może tylko nie wiesz, że to to?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czulabym chyba gdyby cos sie ruszalo[emoji13]Może tylko nie wiesz, że to to?![]()
Ja też czuję najczęściej rano w pracy jak coś zjem i właśnie wieczorem jak sobie usiądę po całym dniu lataninyTeż czułam u Agi dziewczynkę
A u siebie nic nie czuję co mogę nosić pod sercem
+70kg przy wzroście prawie 180 to nie duzo. Nie martw się. Tym bardziej, że to też wina hormonów.
Mam nadzieję, że wyjdą grosze za naprawę. Nie denerwuje się już, nie psuje sobie pięknego dnia
Ja czuję od tygodnia. Po śniadaniu i po kolacji zazwyczaj. Może nie zwróciłas uwagi a już delikatnie postukuje ?
Ale u mnie też nic się nie ruszaCzulabym chyba gdyby cos sie ruszalo[emoji13]
![]()
Ja nawet pukniecia nie czuje. Mam nadzieje ze niedlugo zaczne cos czuc bo niecierpliwie się [emoji13]Ale u mnie też nic się nie rusza [emoji14] Nie czułam ani razu jakiś ruchów, tylko takie delikatne puknięcia.
Na pewno w końcu poczujeszJa nawet pukniecia nie czuje. Mam nadzieje ze niedlugo zaczne cos czuc bo niecierpliwie się [emoji13]
![]()
No kiedyś na pewno [emoji13] tylko zastanawia mnie jedno jakim cudem dziecko tak szybko uroslo...Na pewno w końcu poczujesz![]()
Pewnie to błąd w obliczeniach.No kiedyś na pewno [emoji13] tylko zastanawia mnie jedno jakim cudem dziecko tak szybko uroslo...
W poniedzialekk na polowkowym wazyl 316 a dzisiaj 438... Roznica kolosalna a tylko 3 dni roznicy
![]()
Trzymam kciuki [emoji110] I czekam z niecierpliwością co tam u Ciebie w brzuszkuAle dziewczynek nam sie wysypuje. Jednak wojny nie bedzie [emoji39]
Gratuluje kochane udanych wizyt i zdrowych maluszkow.
Ja sama stresuje sie bo dzis na 16 ide a czas mi sie dluzy strasznie.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom