reklama
buzi@k
Fan(ka)
Buziak bedzie dobrze
Musi być

A jak u Ciebie kiedy testowanko

Antiope
Fanka BB :)
buzi@k jestem pewna, że się udało. Z tego co się zdążyłam zorientować, to testy raczej mylą się w drugą stronę. Więc jeśli były II to natychmiast wklejaj i wysyłaj fluidki!!!
Beata ja wiem, że niedobrze jest za wcześnie testować, sama uważam, że lepiej poczekać do terminu @, ale Ty już jesteś 4 dni po, a ja już dłużej niewytrzymam tej niepewności. Proszę zrób już teścik.
Beata ja wiem, że niedobrze jest za wcześnie testować, sama uważam, że lepiej poczekać do terminu @, ale Ty już jesteś 4 dni po, a ja już dłużej niewytrzymam tej niepewności. Proszę zrób już teścik.
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Witajcie dziewczynki , ja powinnam testowac jutro ale z testem poczekam, tempka nawet dośc wysoka bo 36,9 , troche dzisiaj spadła z 37,1 :-
-
-(. Strasznie bolą mnie piersi i kłuja jajniki ale nie chce zapeszać
.
trzeci z 28 dni
)) może okaze sie szczęsliwy
))) - 28dni

trzeci z 28 dni
No to trzymam kciuki za Wasze testy
Czy robiliście sobie testy na toksoplazmoze i cytomegalie?? Takie badanie zleciła pani ginekolog przed zajściem w ciążę. Oba są ujemne...wieć niby dobrze, ale Pan z laboratorium stwierdził, że lepiej by było gdyby jakies przeciwciała były produkowane
Sama nie wiem co myśleć...
Pozdrawiam
Czy robiliście sobie testy na toksoplazmoze i cytomegalie?? Takie badanie zleciła pani ginekolog przed zajściem w ciążę. Oba są ujemne...wieć niby dobrze, ale Pan z laboratorium stwierdził, że lepiej by było gdyby jakies przeciwciała były produkowane

Pozdrawiam
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Idarnowska mam nadzieje ze ci sie udalo! Te bolace piersi i jajniki to wszystkie znaki jakie ja mialam i sie udalo.Tobie tez sie uda.Tylko choc ty nas tak dlugo nie trzymaj w niepewnosci jak Beatka......Plisssss Dajcie jakies dobre wiesci dziewczynki!!!!!!!!!!!
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
iwonko chciałabym aby mi się udało 
. Tempka dzisiaj spadła i jest 36,8 piersi nadal bolą..... Po @ ani widu ani słychu narazie

reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Powodzenia dziewczynki w testowaniu.. ja testować będę za około 2 tygodni miejmy nadzieję że zobaczę 2 upragnione kreski czego i Wam bardzo serdecznie życzę :-)
Podziel się: