reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Buziak mam 34 dc, ale zarestuje w srode rano, @ spoznia sie 4 dni. Ale miesiac temu tez sie spoznila 4 dni, i po 14 przyszla. Zobaczymy jak tym razem bedzie.

Mi sie wydaje ze tobie sie udalo- powodzenia itrzymam mocno kciuki.

buzi@k jestem pewna, że się udało. Z tego co się zdążyłam zorientować, to testy raczej mylą się w drugą stronę. Więc jeśli były II to natychmiast wklejaj i wysyłaj fluidki!!!
Beata ja wiem, że niedobrze jest za wcześnie testować, sama uważam, że lepiej poczekać do terminu @, ale Ty już jesteś 4 dni po, a ja już dłużej niewytrzymam tej niepewności. Proszę zrób już teścik.

Dzis apteki juz sa zamkniete, a synek jest chory wiec nie ma szans zeby zatestowac jutro, kupie w poniedzialek tescior i zrobie wtedy we wtorek.

No to trzymam kciuki za Wasze testy:)

Czy robiliście sobie testy na toksoplazmoze i cytomegalie?? Takie badanie zleciła pani ginekolog przed zajściem w ciążę. Oba są ujemne...wieć niby dobrze, ale Pan z laboratorium stwierdził, że lepiej by było gdyby jakies przeciwciała były produkowane:baffled: Sama nie wiem co myśleć...

Pozdrawiam

Idarnowska mam nadzieje ze ci sie udalo! Te bolace piersi i jajniki to wszystkie znaki jakie ja mialam i sie udalo.Tobie tez sie uda.Tylko choc ty nas tak dlugo nie trzymaj w niepewnosci jak Beatka......Plisssss Dajcie jakies dobre wiesci dziewczynki!!!!!!!!!!!

iwonko chciałabym aby mi się udało :tak::tak:. Tempka dzisiaj spadła i jest 36,8 piersi nadal bolą..... Po @ ani widu ani słychu narazie

reklama
Powodzenia dziewczynki w testowaniu.. ja testować będę za około 2 tygodni miejmy nadzieję że zobaczę 2 upragnione kreski czego i Wam bardzo serdecznie życzę :-)

Do góry