reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam wszystkich. Muszę się pochwalić mój M dzisiaj pojechał do Zakopanego i kupił dla Hani
1520099933-f4123d75bcc49cdc-aaaaaa.jpeg
Jakie piękne [emoji7]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Mąż tez chory jprdl...
nic tylko czekać kiedy mnie złapie [emoji23]
Oboje leżą w lozku jak królowa z królem a ja jak ta służąca [emoji23]
Baba zawsze ma przerąbane

W razie czego czym ja mogę się ratować ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Poza paracetamolem, herbatą z lipy i sokiem z malin niewiele przychodzi mi do głowy...
Więc trzymam kciuki, żebyś się jednak nie zaraziła...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny moja marcelina ma cały czas gorączkę dawałam jej ibum i spadała teraz mija godz od podania kolejnej dawki anons cały czas ma wysokość gorączkę
Co mogę jej jeszcze dać??
Kurczę jest chora pierwszy raz od 2 lat i nie wiem co robic

Mozesz dawac na przemian paracetamol i ibuprofen. Tylko zeby trzymac sie odstepow pomiedzy dawkamy danego leku, czyli paracetamol 4-6godz, ibuprofen 6-8godz. Do tego mozesz robic jej oklady na czolo i kark.
Wysoka ta goraczka? Ile ma lat?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

U nas też miał wyjść w trakcie, ale nie miał serca mnie zostawić :) Po wszystkim jak już siedzieliśmy razem z małym to wyznał lekko zielony, że "już nigdy mi takiej krzywdy nie zrobi" ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Mpj yez byl do konca[emoji3] Moj to juz w ciazy powiedzial, ze chyba skonczymy na jednym, jak widzial jak sie meczylam[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mąż tez chory jprdl...
nic tylko czekać kiedy mnie złapie [emoji23]
Oboje leżą w lozku jak królowa z królem a ja jak ta służąca [emoji23]
Baba zawsze ma przerąbane

W razie czego czym ja mogę się ratować ?

Omg[emoji33] Oby Ciebie nie zlapalo! Ty jakby co to tylko paracetamol.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mozesz dawac na przemian paracetamol i ibuprofen. Tylko zeby trzymac sie odstepow pomiedzy dawkamy danego leku, czyli paracetamol 4-6godz, ibuprofen 6-8godz. Do tego mozesz robic jej oklady na czolo i kark.
Wysoka ta goraczka? Ile ma lat?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

8 lat
Gorączka 38 oo okładach lekko puściło siedzi i czyta książkę ci wypożyczyła o 18:00 dałam jej ubiegną czyli po 22 mogę dać paracetamol ?

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry