Jakie piękne [emoji7]Witam wszystkich. Muszę się pochwalić mój M dzisiaj pojechał do Zakopanego i kupił dla Hani![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie piękne [emoji7]Witam wszystkich. Muszę się pochwalić mój M dzisiaj pojechał do Zakopanego i kupił dla Hani![]()
Poza paracetamolem, herbatą z lipy i sokiem z malin niewiele przychodzi mi do głowy...Mąż tez chory jprdl...
nic tylko czekać kiedy mnie złapie [emoji23]
Oboje leżą w lozku jak królowa z królem a ja jak ta służąca [emoji23]
Baba zawsze ma przerąbane
W razie czego czym ja mogę się ratować ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ucieczką z domu![]()
Slicznosci[emoji3]Witam wszystkich. Muszę się pochwalić mój M dzisiaj pojechał do Zakopanego i kupił dla Hani![]()
a to moje małe zakupy![]()
Mozesz dawac na przemian paracetamol i ibuprofen. Tylko zeby trzymac sie odstepow pomiedzy dawkamy danego leku, czyli paracetamol 4-6godz, ibuprofen 6-8godz. Do tego mozesz robic jej oklady na czolo i kark.Dziewczyny moja marcelina ma cały czas gorączkę dawałam jej ibum i spadała teraz mija godz od podania kolejnej dawki anons cały czas ma wysokość gorączkę
Co mogę jej jeszcze dać??
Kurczę jest chora pierwszy raz od 2 lat i nie wiem co robic
Mpj yez byl do konca[emoji3] Moj to juz w ciazy powiedzial, ze chyba skonczymy na jednym, jak widzial jak sie meczylam[emoji6]U nas też miał wyjść w trakcie, ale nie miał serca mnie zostawićPo wszystkim jak już siedzieliśmy razem z małym to wyznał lekko zielony, że "już nigdy mi takiej krzywdy nie zrobi"
![]()
Omg[emoji33] Oby Ciebie nie zlapalo! Ty jakby co to tylko paracetamol.Mąż tez chory jprdl...
nic tylko czekać kiedy mnie złapie [emoji23]
Oboje leżą w lozku jak królowa z królem a ja jak ta służąca [emoji23]
Baba zawsze ma przerąbane
W razie czego czym ja mogę się ratować ?
Mozesz dawac na przemian paracetamol i ibuprofen. Tylko zeby trzymac sie odstepow pomiedzy dawkamy danego leku, czyli paracetamol 4-6godz, ibuprofen 6-8godz. Do tego mozesz robic jej oklady na czolo i kark.
Wysoka ta goraczka? Ile ma lat?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
A o której poprzednio paracetamol?8 lat
Gorączka 38 oo okładach lekko puściło siedzi i czyta książkę ci wypożyczyła o 18:00 dałam jej ubiegną czyli po 22 mogę dać paracetamol ?
![]()