reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na którą masz?

A ty @kinga30?

Ja mam na 16 dopiero :/

p19u3e3kc9sb1sq0.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
14.45 trochę wcześniej

reklama
No tak, to zdecydowanie lepiej jechać, będziesz przynajmniej spokojniejsza...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Do tego chyba z nerwów też boli, od wczoraj mam takiego doła że mogę siedzieć i płakać. Mam wszystkiego dość, wszystko mnie męczy, denerwuje. Martwi mnie czy wszystko z dzieckiem w porządku. Z bratem się kłócę, nie rozumie że jestem w ciąży i jeszcze mi dokłada. A mały nie jest, bo w listopadzie 17. Jak tak dalej będzie to chyba wcześniej się wyprowadze. Łatwiej mi będzie samej niż z dodatkowym dzieckiem za sciana. Już mnie głowa boli od płaczu, nie wiem. Może takie dni ..

Do tego chyba z nerwów też boli, od wczoraj mam takiego doła że mogę siedzieć i płakać. Mam wszystkiego dość, wszystko mnie męczy, denerwuje. Martwi mnie czy wszystko z dzieckiem w porządku. Z bratem się kłócę, nie rozumie że jestem w ciąży i jeszcze mi dokłada. A mały nie jest, bo w listopadzie 17. Jak tak dalej będzie to chyba wcześniej się wyprowadze. Łatwiej mi będzie samej niż z dodatkowym dzieckiem za sciana. Już mnie głowa boli od płaczu, nie wiem. Może takie dni ..
Hormony! Też tak mialam killa dni temu. Tylko ze ja mialam depreche z powodu mojego cellulitu ktory konczy sie na kostkach i przez cycki ktore sa coraz wieksze i bardziej wiszace... Az sie boje co bedzie po porodzie. Bede zarzucac na plecy chyba[emoji53]

0d1ysek2tzj8m0q3.png

Nie wiem jak sobie poradzić z checia na słodkie... Od tygodnia mam takie ciagotki ze szok. Zrobilam kokosanki w ciągu 2 dni wszystkie zjadlam. Wczoraj na wieczor cala paczka holenderskich a w ciagu dnia czekolada. Dzisiaj tez ciasto już weszlo na sniadanie... Jak tak dalej pójdzie to moze moja dupa osiągnie rozmiar king size[emoji50]

0d1ysek2tzj8m0q3.png

reklama
Hormony! Też tak mialam killa dni temu. Tylko ze ja mialam depreche z powodu mojego cellulitu ktory konczy sie na kostkach i przez cycki ktore sa coraz wieksze i bardziej wiszace... Az sie boje co bedzie po porodzie. Bede zarzucac na plecy chyba[emoji53]

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Sprzedawaj na kilogramy może ?:D ja bym z chęcią kupiła :)

Do góry