reklama
baby_girl
Fanka BB :)
Miciurka, no właśnie, mogę mieć i dziś
całe szczęście staranka były tylko raz 13dc, ale z moim O i to mnie martwi
na dziewczynkę kobieta nie może mieć O przecież. Ja co prawda z chłopcami nie miałam ani razu przy starankach, więc jest odwrotnie, no ale... Wczoraj był sex ale z zabezpieczeniem, tylko, że też z O moim 
Zakwaszam się cały czas, ph mam mega niskie cale szczęście.
A jeśli od wczoraj testy owu już wychodzą bladziochy ledwo widoczne (gdzie 14dc był pełny pozytyw), to jest szansa, że owu dopiero będzie? Ja wiem, że to wyrzut decyduje i potem niby jest obojętne co będzie, no ale...
A jeśli od wczoraj testy owu już wychodzą bladziochy ledwo widoczne (gdzie 14dc był pełny pozytyw), to jest szansa, że owu dopiero będzie? Ja wiem, że to wyrzut decyduje i potem niby jest obojętne co będzie, no ale...
Ostatnia edycja:
kinga_z1
Moim zdaniem to trzeba przyjąć jak jest na testach że 24-36h może wystąpić owulacja. Do tego obserwować śluz. Ja ten cykl też mam mega dziwny. Bo wg kalendarzyka dziś powinna być owulacja. Tyle że sluzu jak na lekarstwoMiciurka, no właśnie, mogę mieć i dziścałe szczęście staranka były tylko raz 13dc, ale z moim O i to mnie martwi
na dziewczynkę kobieta nie może mieć O przecież. Ja co prawda z chłopcami nie miałam ani razu przy starankach, więc jest odwrotnie, no ale... Wczoraj był sex ale z zabezpieczeniem, tylko, że też z O moim
Baby_girl myślę że u Ciebie skoro już test był pozytywny to owu była. Ewentualnie będzie dziś ale to chyba dobry odstęp masz? Tzn jeśli trzymamy się BDM[emoji4]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
kinga_z1
Poza tym wydaje mi się że wczoraj miałaś skok w porównaniu do temperatury z przed dnia poprzedniego. Dodatkowo ja kiedyś pamiętam że miałam potwierdzona owu na monitoringu a temperatura podskoczyla dopiero 3 dni później także i takie rzeczy bywają. Spokojnie. Co ma być to będzie.Ten cykl jest beznadziejny
Temp dziwna, powinna pójść do góry, a nie w dół... Owu powinna być 24h po pozytywnym owu, a wg temp teraz nie wiem kiedy była/będzie?
Jeszcze wczoraj wieczorem myślałam, że owu już była w nocy z 14 na 15 dc i nas poniosło i zrobiliśmy "staranka" z zabezpieczeniem, ale z moim Oz resztą te jedne właściwe staranka 13dc też były z moim O
Także czekam na @, oby przyszła, bo zawaliłam sprawę
Zobacz załącznik 841332
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
baby_girl
Kinga, właśnie śluz miałam od kilka dni przed pozytywnym testem do dnia pozytywnego testu, dzień po juz praktycznie nic. Dlatego mnie to zmyliło, że owu już była na bank. A tu temp sobie ze mną brzydko pogrywa
wg BDM to jest tak na dwoje babka wróżyła właśnie - wszystko przez wczorajszy stosunek z zabezpieczeniem i tym nieszczęsnym moim O.
No właśnie co ma być, to będzie, ale chyba wolałabym jednak tę @
U Ciebie suplementy jak najbardziej mogą wpłynąć na śluz, tak myślę. Ty na chłopca, zmieniasz trochę hormony, to i śluz może się zmienić.
No właśnie co ma być, to będzie, ale chyba wolałabym jednak tę @
U Ciebie suplementy jak najbardziej mogą wpłynąć na śluz, tak myślę. Ty na chłopca, zmieniasz trochę hormony, to i śluz może się zmienić.
baby_girl
Kurcze, no mam nadzieję, że jednak tego 14dc był pozytyw, owu w nocy z 14dc na 15dc i potem rano 15dc skok temp. Pytanie tylko czy skok może być tak szybko
Olałabym sprawę totalnie gdyby nie te moje O nieszczęsne. Przysięgam, ten O mi tak zbrzydł, że przez następne 10 lat go nie chcę

Olałabym sprawę totalnie gdyby nie te moje O nieszczęsne. Przysięgam, ten O mi tak zbrzydł, że przez następne 10 lat go nie chcę

Baby_girl-musisz zachowac spokoj i spokojnie podejmowac decyzje co do staran bez pochopnych decyzji
bedzie dobrze!, szkoda ze nie poczekalas do po owulacji z tym dodatkowym seksem, ale jak sie zakwaszasz to nie ma tragedii, o to wlasnie chodzi z tymi cholernymi staraniami ze nie wiadomo co z ta owulacja -ja myslalam ze jest w tym jakis pattern ale u mnie chyba go nie ma , wczesniejszy cykl 14 h po pozytywie owulacja, a w tym cyklu pozytyw cd12 a owulacja cd 14 wyszlo 40 h! , wiec duzo nawet i kiepsko ze to nie jest takie przewidywalne, teraz musisz cierpliwie czekac mysle ze temp jak jutro zmierzysz bedzie juz wyzej a przynajmniej powinna
, niestety tak to jest z ta temp ze dopoero potwierdzi po fakcie -takze moze i juz byla owulacja ale dopiero sie dowiesz za killa dni po tempkach gdzie dokladnie - a sluz ja mam zawsze ze 3 -4 dni przed i to niby czesto sie zdarza ze jest iles dni przed
Kciuki!
Kinga-ja tez mam zawsze spadek przed
- a jakie suple.bierzesz? Bo ja juz nie kojarze kto co bierze[emoji23], u Ciebie 36.38 to niska temp a u mnie to jest wysoka haha jak ja mam dip to mi schodzi nawet do 35.75 lol
Edit-u mnie dzis lekki spadek z 36.41 na 36.32 ,nie przejmuje sie ale bardzo mnie ciekawi ten cykl juz bym chciala testowac
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki!
Kinga-ja tez mam zawsze spadek przed
Edit-u mnie dzis lekki spadek z 36.41 na 36.32 ,nie przejmuje sie ale bardzo mnie ciekawi ten cykl juz bym chciala testowac
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kruszynka123
Tak może zaraz po owu zawsze miałam skok.Kurcze, no mam nadzieję, że jednak tego 14dc był pozytyw, owu w nocy z 14dc na 15dc i potem rano 15dc skok temp. Pytanie tylko czy skok może być tak szybko![]()
Olałabym sprawę totalnie gdyby nie te moje O nieszczęsne. Przysięgam, ten O mi tak zbrzydł, że przez następne 10 lat go nie chcę![]()
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: