reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja też miałam połówkowe jako ostatnie USG. Później z tego co mówiła położna, ona badaniem przez brzuch jest w stanie powiedzieć w jakiej pozycji jest dziecko i określić jego przybliżoną wagę. Ciężko to widzę :-|

Ooo to u mnie to samo. Juz widzę jak określa wagę dziecka przez brzuch :baffled: tutaj i tak duża waga dziecka nie jest wskazaniem do cesarki, koleżanka urodziła SN 5kg dziecko:errr:

Ooo to u mnie to samo. Juz widzę jak określa wagę dziecka przez brzuch :baffled: tutaj i tak duża waga dziecka nie jest wskazaniem do cesarki, koleżanka urodziła SN 5kg dziecko:errr:
Moja też :-| W styczniu córkę prawie 5 kg, ale miała pęknięcie IV stopnia łącznie z odbytem i śluzówką i zaraz po porodzie mała trafiła do taty a ona miała kilkugodzinną operację rekonstruującą szkody... więc nie było leżenia na piersi i pierwszego przystawiania. Teraz po 2 miesiącach ma duże problemy z siedzeniem i korzystaniem z toalety. Będzie miała jeszcze jedną operację w ciągu kilku tygodni. A wystarczyło 1 USG w III trymestrze tak dla pewności. Brak słów.
A w jakim państwie jesteś?

Czy procz bólu piersi normalne jest swędzenie sutka ? :/
Mnie też czasami swędzą... Albo i gorzej... Przy zmianie temperatury pieką.. I to dość nieprzyjemnie

p19u3e3ki14olwdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ja siedzę u lekarza z tego kaszlu boli mnie brzuch bo cała siła kaszle inaczej nie umiem ...
kurde co za choróbsko dobrze ze chociaż gorączki nie mam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry