Karla88
Fanka BB :)
Znalazłam fajne zaproszeniaPodoba mi się wzór 15.
Link do: Zaproszenia ślubne rustykalne ETNO boho wianki eko
Ladne

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znalazłam fajne zaproszeniaPodoba mi się wzór 15.
Link do: Zaproszenia ślubne rustykalne ETNO boho wianki eko
Ta moja wyglądała na dużo większą i baaaardzo mocno się naciągała, więc myślę, że spokojnie wejdzieszNie wiem czy wejdę [emoji23] rozmiar s ale chyba musze już zejść na ziemie bo przytylo mi się dodatkowe 2 kg
![]()
My mamy umówiona sesję brzuszkowa na 11 czerwca![]()
Moj maz patrzy na mnie krzywo jak jem placki ziemniaczane ze smiatana i cukrem [emoji13]To ja lubię bardzo jajecznicę z ziemniakami (normalniej nie lubię) i placki ziemniaczane w dwóch kromkach chleba :-)
To się trzymaj z tym kaszlem kochana! Pozostaje Ci tylko duża ilość wody, syrop z cebuli, herbatka z miodem i sokiem malinowym i tantum verde. Mam nadzieję, że szybko się poprawi. Koniecznie rób inhalacje.Kaszel suchy który spowodowany jest podrażnieniem krtani osluchowo zdrowa nawet w gardle nic
![]()
To się trzymaj z tym kaszlem kochana! Pozostaje Ci tylko duża ilość wody, syrop z cebuli, herbatka z miodem i sokiem malinowym i tantum verde. Mam nadzieję, że szybko się poprawi. Koniecznie rób inhalacje.
Do sprawdzenia polozenia dziecka to akurat usg nie jest potrzebne. Sluza do tego chwyty Leopolda. Ocenia sie z zewnatrz przez odpowiednie macanie[emoji5]Prywatnie można iść, pewno sie zdecyduje około 30tyg zeby sprawdzić co i jak.
Tak niestety tutaj jest, zapytam położnej następnym razem jak sprawdzają położenie dziecka, ale domyślam sie ze jakiś sposób na to maja.
Czasem jak czytam ile wy macie badań i jak czesto chodzicie do lekarzy to jestem sie stresuje czy u mnie wszystko Ok. Ale z drugiej strony tyle kobiet tu rodzi zdrowe dzieci, ze musi być dobrze.
Też bym krzywo patrzyła! ;-) bo dla mnie to dziwne, haha... słodkie, ale dziwne :-)Moj maz patrzy na mnie krzywo jak jem placki ziemniaczane ze smiatana i cukrem [emoji13]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj maz patrzy na mnie krzywo jak jem placki ziemniaczane ze smiatana i cukrem [emoji13]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom