reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dokladnie, ja tez wiem co przezywasz, dlatego strasznie się ciesze, że idzie ku dobremu i leżenie to nie problem jak wszystko trzyma i można leżeć w domu a nasze dzidziola z każdym dniem coraz wieksze i silniejsze☺️

Dokladni3 będę lezec brać leki i robić wszystko żeby mały jak najdłużej siedział w brzuszku :)

reklama
Haloo [emoji4] ja od rana ledwo chodze. Wczoraj wieczorem dostalam takich boli w kroczu ze do dzisiaj mnie trzyma... To chyba nie jest normalne zeby ledwo chodzić...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz to dopiero będę miała dietę jak mój od rana do wieczora w pracy i będę sama więc pewnie jakieś kanapki mk rano ogarnie jakiś owoc a później coś tam ugotuje i tyle :D no właśnie piszą ludzie na necie że poprostu nie da się tego uniknąć. Jak ma wyjść to wyjdzie tylko najważniejsze żeby to wylapac:)
Z wyłapaniem nie ma problemu. Ja nie mialam. Jak mnie dłonie od środka zaczęły swędzieć i podeszwy stop szczególnie wieczorem i w nocy to oszaleć można.
O i teraz mi się przypomniało że w drugiej ciąży w szpitalu dawali coś na ograniczenie swędzenia.
Ja od połowy ciąży badam alat i aspat bo po połowie ciąży stężenie hormonów w organizmie jest coraz więcej i wątroba czasem sobie nie radzi

No i super

A jak to jest z tym krążkiem. Można sobie zażyczyć założenie czy to tylko decyzja lekarza.

Wiesz co lekarka powiedziała , że oni tutaj zakładają tylko jak niema poprawy po lekach i że krążek to ostatecznosc ale nie wiem bo też się na tym nie znam skonsultuje to też z moja lekarka w czwartek bo mam wizytę no chyba , że dziś na USG wyjdzie że jednak muszą zakładać go tutaj , ale wierzę że musi być dobrze :)

Już przeszło ale leżę, wzięłam nospe, magnez i narazie ok. Bo już mialam do gin dzwonić i alarmować
Trzymaj się kochana, też miewam takie zaparcia. Tyle, że ja wtedy nie mam siły płakać z bólu. Dostaje takich skurczu , że opadam z sił..
Nie pamiętałam jak się nazywają. I nie mogłam znaleźć tych co chciałam. :/ Ale coś w tym stylu tylko ladniejsze.
IMG_20180306_104426.png
IMG_20180306_104443.png
IMG_20180306_104409.png

Czyli z tym ślubem Oli zadziałało to na Ciebie tak jak na mnie :) ale my musimy poczekać na Dzidziusia i dopiero potem będziemy myśleć , A że najwcześniej do Polski pojedziemy w grudniu więc pewnie wtedy dopiero zrobimy termin itd to może w przyszłym roku koło wakacji weźmiemy :)
Tez podglądam do K , bo zawsze ucinalam rozmowę :)
Ogarniemy mieszkanie już do końca, odchowanych lekko maleństwo i pomyślimy o cywilnym :) chociaz mój by chciał kościelny od razu ..
Dziękuję :* To jesteś drugą osobą jeśli dobrze kojarzę której przeze mnie zachciało się ślubu :D :p

Nio liczę, że pogoda dopisze :) Dziękuję :*

Haha ja i chudzinka :p No coś Ty! Nie chce nawet wiedzieć ile ważę ale pewnie podchodzę już pod 80 kg :szok:

To nie wiem gdzie Ci to idzie. Chyba w pięty :D ile masz wzrostu ?:p ja chciałam ostatnio zrobić zdjęcie w majtkach , bo już się przebierałam do spania ale jak zobaczyłam moje udo i dupsko to nie, nie . Lepiej się ubrać :D a wcześniej byłam jak patyk..

Załączniki

• IMG_20180306_104426.png
    IMG_20180306_104426.png
    73,4 KB · Wyświetleń: 251
  • IMG_20180306_104443.png
    IMG_20180306_104443.png
    52,1 KB · Wyświetleń: 231
  • IMG_20180306_104409.png
    IMG_20180306_104409.png
    72,8 KB · Wyświetleń: 252
Bardzo się ciesze kochana tyle co strachu się najadlas to teraz musi być juz z górki :*

No stresu miałam tyle , że szok . Ale cieszę się , że szybko zostało to wykryte i szybka reakcja tak na prawdę dzięki temu ze tak się że mnie lało cokolwiek to niebylo to tutaj trafiłam i wyszła ta szyjka bo niewiadomo jakby się to skończyło

Wiesz co lekarka powiedziała , że oni tutaj zakładają tylko jak niema poprawy po lekach i że krążek to ostatecznosc ale nie wiem bo też się na tym nie znam skonsultuje to też z moja lekarka w czwartek bo mam wizytę no chyba , że dziś na USG wyjdzie że jednak muszą zakładać go tutaj , ale wierzę że musi być dobrze :)
Aaaa. No chyba że tak. Bo ja zielona w tym temacie bo do tej pory nie miałam problemu z szyjką teraz ma 5cm. I tak kminie czy jak ona się skraca otwiera za szybko to czy mozna sobie zażyczyć by założyli tak dla własnego spokoju. Wiadomo leżeć i tak by trzeba a z tym krążkiem to chyba psychicznie łatwiej bo wiesz że coś tam.jest i teoretycznie ma trzymać.

reklama
Trzymaj się kochana, też miewam takie zaparcia. Tyle, że ja wtedy nie mam siły płakać z bólu. Dostaje takich skurczu , że opadam z sił..

Nie pamiętałam jak się nazywają. I nie mogłam znaleźć tych co chciałam. :/ Ale coś w tym stylu tylko ladniejsze.
Zobacz załącznik 841491 Zobacz załącznik 841492 Zobacz załącznik 841493

Tez podglądam do K , bo zawsze ucinalam rozmowę :)
Ogarniemy mieszkanie już do końca, odchowanych lekko maleństwo i pomyślimy o cywilnym :) chociaz mój by chciał kościelny od razu ..

To nie wiem gdzie Ci to idzie. Chyba w pięty :D ile masz wzrostu ?:p ja chciałam ostatnio zrobić zdjęcie w majtkach , bo już się przebierałam do spania ale jak zobaczyłam moje udo i dupsko to nie, nie . Lepiej się ubrać :D a wcześniej byłam jak patyk..
Lubię takie buciki☺️

Do góry