reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Bardzo ladnie. Oby sie udalo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Termin jest wolny więc wszystko zależy teraz od tego, czy M się zgodzi :p On to planował wydać troszkę mniej i chciał coś bliżej urzędu.

reklama
Omg! Wspolczuje strasznie. Mam nadzieje, ze juz jest po wszystkim.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tak, przyjechali i naprawili. Okazalo się ze synek nawrzucał do toalety mokrych chusteczek i zatkał pompę co odprowadza ścieki do sieci. Powiedzieli że będę musiała zapłacić za to. A jak skończyli i się pytam ile to mówi 20zl żeby na flache było. [emoji23][emoji23]

Dzień dobry. U nas rozpoczęty 24 tydzień. Jak pomyślę ze w sumie bedzie cesarka gdzies kolo 38+3/4 to mi jakos wesoło sie robi że już tak jakoś z górki. W sumie to wytrzymać w moim przypadku tak do 5 czerwca a potem niech sie dzieje co ma byc. Wizyta w przyszły czwartek a w poniedzialek krzywa cukrzycowa. Ech....

@olaaa7 gratuluję terminu. Miejsce piekne. Kciuki zaciśnięte

@Margana jak się czujesz??

@Karla88 mi syrop z cebuli też pomogl. I moze ja dziwna jestem ale nie odrzuca mnie od niego.

@Onaszczesliwa2018 bedzie dobrze. Przesylam Ci wirtualne pozytywne fluidy.

Lecę kawkę zrobić. A potem trzeba się ogarnąć, corke ze szkoły odebrać. Dobrze ze juz chociaz cieplej. Po ostatnich mrozach to doslownie jak na Majorce[emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje, ze pytasz. Jest lepiej. Chyba przejdzie na samych inhalacjach[emoji5]

Tylko mam problem z mloda. Ciagle kaszle. Ogolnie nic jej nie jest, dobrze sie czuje i zachowuje normalnie. Tylko ten kaszel[emoji53] Chciala bardzo isc jutro do przedszkola, bo maja warsztaty pszczelarskie i nie wiem co robic. Eh...zawsze cos[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny... Macie jakieś sprawdzone sposoby żeby wzmocnić paznokcie???? Moje są w tragicznym stanie ciągle :/ a w poprzedniej ciąży miałam ładne i twarde :/

p19u3e3keaa8816p.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Może jakieś olejki skoro okazuje się że odżywki są problematyczne...? Chociaż ja nadal jestem w szoku że tak jest :o

Tak, przyjechali i naprawili. Okazalo się ze synek nawrzucał do toalety mokrych chusteczek i zatkał pompę co odprowadza ścieki do sieci. Powiedzieli że będę musiała zapłacić za to. A jak skończyli i się pytam ile to mówi 20zl żeby na flache było. [emoji23][emoji23]

Potrąć mu z kieszonkowego :-D:-D A tak na serio to myślałam że conajmniej 1 zero więcej ;)

Może jakieś olejki skoro okazuje się że odżywki są problematyczne...? Chociaż ja nadal jestem w szoku że tak jest :o

Potrąć mu z kieszonkowego :-D:-D A tak na serio to myślałam że conajmniej 1 zero więcej ;)
Ja dzwoniłam do męża bo tylko 500zl miałam w domu i nie wiedziałam czy mi starczy. A oni tylko na flache chcieli to dałam na dwie [emoji16]

reklama
Tutaj ciąży nie prowadzą lekarze tylko położne. Ginekolog nie przyjemnie Cię w ciąży, nawet prywatnie. Położna może zapisać Cię do ginekologa, który konsultuje ciąże z problemami w szpitalu jeśli wymagasz konsultacji, ale to ona musi uznać, że jest taka wizyta potrzebna. Poród odbiera również położna.
Lekarze są obecni tylko przy CC lub w czasie komplikacji przy porodzie.
Antykoncepcją i cytologią też zajmują się położne. Ginekolodzy zajmują się tylko chorobami kobiecymi i niepłodnością.
To słabo strasznie tam mają... Nigdy nie wiadomo kiedy coś wyjdzie ;/
Tak, planuję za miesiąc jechać. Jak się nie uda to coś wymyślę, że mało się rusza maluch lub, że ja mam ataki panik, ze coś jest nie tak i może mnie skieruje na dodatkowe.
To trzymam kciuki, żeby wszystko się udało!

Do góry