SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
To ladnie zabaluja [emoji16]Ja dzwoniłam do męża bo tylko 500zl miałam w domu i nie wiedziałam czy mi starczy. A oni tylko na flache chcieli to dałam na dwie [emoji16]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ladnie zabaluja [emoji16]Ja dzwoniłam do męża bo tylko 500zl miałam w domu i nie wiedziałam czy mi starczy. A oni tylko na flache chcieli to dałam na dwie [emoji16]
Dasz rade[emoji23]Pozostaje tylko przekonać M![]()
Też to mam już mam wizję że może się skracaćo szyjkę macicy mi chodziło
ja jestem ogólnie spokojna jeśli chodzi o Malucha, ale cały czas myślę o szyjce i wszystko co mnie zaboli, zakuje to już sobie wmawiam, że coś z nią jest nie tak.
Długie też wydluzaja sylwetketrzeba nosić to co pasuje nam do budowy ciała i w czym czujemy się dobrze [emoji16]
![]()
Nie, nie często, w sumie ostatnio jakoś raz dziennie ale dziś były 2 kopniaczki takie mocniejsze, które pewnie byłoby widać przez brzuch ale że w pracy jestem to nie rozbierałam się, żeby sprawdzić [emoji28] , wcześniej zdarzało się po 2 razy na dzień.Często kopie ? I mocno ?![]()
Tamten serwis milczy do dzis[emoji53] Brak slow.A jak Twoja lodówka? Bo nie wiem czy coś pominęłam?
Haha a widzisz a pisałam wczoraj że mam nadzieję , że nawet się wydluzy i się sprawdziło [emoji16][emoji16][emoji16] dużo pozytywnego myślenia to jeszcze do 3cm dobije [emoji16]A więc moje kochane tak...moja szyjka wydłużyla się do 2.7 leki , leżenie plackiem i w czwartek kontrola u mojej lekarki zadzwoniła nawet do niej ta że szpitala i poinstruowala co i jak i w jakby niedaj Bóg w czwartek coś się pogorszyło to muszę wrócić do szpitala . A po za tym pielęgniarki pytaly czy ma kto po mnie przyjechać to mówię że kumpela może po 15 , a mój koło 18 bo jeszcze by musiał dojechać a One mi że zamowia mi taxi i że on mi wniesie torbę do domu nawet a ja nie muszę za nic płacić , ale byłam w szoku i dałam mu na dobra kawę . Już jestem w domku i sobie leżymy ż synusiemale w domku jakby armagedon mały przeszedł
ale cóż jak sobie narobił takiego bałaganu to będzie musial mój posprzątać ż drugiej strony w domu tylko jadł i spal przez ostatnie dni bo od rana do wieczora w pracy a później u mnie także spodziewałam się takiego "porządku "
. Ale dziwne bo niewkurza mnie ten nieporzadek
jednak człowiek się zmienia hahaha
jestem przeszczesliwa , ze zdążyliśmy w czasie zareagować , że wszystko u Synusia dobrze i że wszystko idzie w dobrym kierunku reszta to żaden problem
A i moja mamcia w sobotę przyleci niestety tylko do następnej niedzieli będzie , ale nie będę sama chociaż tydzień
)
A dlaczego od 24? Ja już mam zrobić a jutro skoncze 21 tydzień. Lacze się z Toba bo też mam ostatnio takie niepokojeKurcze mam dzis jakiś gorszy dzień wizyta dopiero za tydzień w piątek nie bardzo chce przekładać na wcześniej bo musze zrobić krzywa cukrowa a ja się robi od 24 tygodnia a ja i tak musze ja zrobić w 23 tygodniu i 5 dniu żeby były wyniki na wizytę :/ nic mnie nie boli wsystko jest okej mała się rusza ale wieczorem czasem jak nacisne na brzuch to właśnie czuje ze macica jest troszkę twardsza ale ja tego w ogóle nie czuje no i nie cały czas tak jest ale już mam złe myśli ze to może skurcze ze przeocze je czy coś masakra