reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To bedzie to mysle dzisiejsza krew. Ja nie mialam az tak ciemnej wydzieliny. Zobaczysz co bedzie jak bedziesz aplikować lek. Bedzie dobrze mamuska:) ✊

@Kurcia a Ty po prostu poinformuj doktora ze chcesz atosiban. Ja tak zrobilam i nie bylo problemu
Poinformuje. Tylko teraz dr mowil ze zastosuje inne leki, inny protokol i jakies nowosci.
Wiec zanim sie sama wyrwe to zobacze co on zaproponuje :)

W ogole to udalo mi sie do dr Sydora na przyszly tydzien dostac. Takze wypytam o badania.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie kochane mi dzisiaj po wizycie pęcherzyk z zarodkiem się powiększa ale nie słychać jeszcze tętna płodu według naszych obliczeń jest to 5 tygodni i 4 dni. Kolejna wizyta 12.03 będzie wszystko w porządku ? Podsyłam zdjęcie usg

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

@shaggy a nasza spi z nami i czesto sie kładzie na mojej poduszce i na prawde jest fajna i nie smierdzi bo tak to bym rady nie dala ze smierdzielem kolo buzi. Moj weterynarz je bardzo chwali
No moj to pierwszy jest w naszym lozku wiec wiem comasz na mysli. moze tez sie skusze... a zalogowana tam musze byc? za pobraniem czy przelew robiłaś?

Hej Dziewczyny . Jutro o 8:40 będę miała punkcję ,wczoraj miałam jeszcze USG i jest trochę tych pęcherzyków ,a doktor mówił że wszystkie będzie brała i te małe i te większe . Boje się tej narkozy najbardziej ,a Wy jak to przechodziliscie?
Miałam dwie punkcje i obie przeszłam zupełnie inaczej, a była podobna ilość jajeczek 13 i 14, szybko zasnęłam, obudziłam się już w łóżku i czekałam aż zejdzie kroplówka z przeciwbólowymi :-) za pierwszym razem trochę brzuch bolał, był wzdęty, ale na następny dzień już w miarę normalnie funkcjonowałam. Za drugim bolało bardziej i aż do transferu miałam tkliwy brzuch i czułam jajniki. Każda z Nas przechodzi inaczej, ale nie bój się :-) to gorzej brzmi niż jest w rzeczywistości, dasz radę! :-)

Poinformuje. Tylko teraz dr mowil ze zastosuje inne leki, inny protokol i jakies nowosci.
Wiec zanim sie sama wyrwe to zobacze co on zaproponuje :)

W ogole to udalo mi sie do dr Sydora na przyszly tydzien dostac. Takze wypytam o badania.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
O to super:) i wybadalas temat z mmunofenotypami??

reklama
Do góry