adunnnia90
Fanka BB :)
Moja sunia opiekunka bliźniaków [emoji173]Noooo taka slodka i kochana jest ta rasa.... a moj maz tak go goni.....

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja sunia opiekunka bliźniaków [emoji173]Noooo taka slodka i kochana jest ta rasa.... a moj maz tak go goni.....
Moze powinnas isc do dentysty bo pewnie cos sie dzieje a jak sie ciaza pojawi to tylko problem sie wiekszy zrobiKochane czy to możliwe ze po odstawieniu leków tych które brałam po transferze ze bolą mnie okropnie zęby? Mam takie 3 które nieraz przed okresem mnie pobolewaly a teraz jest jakiś dramat ogień normalnie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A Ty pyszczek zostawiaszMoja sunia opiekunka bliźniaków [emoji173]![]()
Pyszczek lubi od małego jest uczona, nie cierpi łap mieć czesnychA Ty pyszczek zostawiaszmoj ma na krotko bo nie lubi dawac do czesania i to strasznie
Nie, bo darmowa od 100zł i wzięliśmy do paczkomatuA placilas za przesyłkę??
Oj.takPyszczek lubi od małego jest uczona, nie cierpi łap mieć czesnych
I gitaraNie, bo darmowa od 100zł i wzięliśmy do paczkomatu
Po tabletkach nie, ale zęby często bolą ze stresu.
Moze powinnas isc do dentysty bo pewnie cos sie dzieje a jak sie ciaza pojawi to tylko problem sie wiekszy zrobi