reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Noooo taka slodka i kochana jest ta rasa.... a moj maz tak go goni.....
Moja sunia opiekunka bliźniaków [emoji173]
e1e9e456994b4708edf6e2b9807b4bf8.jpg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane czy to możliwe ze po odstawieniu leków tych które brałam po transferze ze bolą mnie okropnie zęby? Mam takie 3 które nieraz przed okresem mnie pobolewaly a teraz jest jakiś dramat ogień normalnie :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moze powinnas isc do dentysty bo pewnie cos sie dzieje a jak sie ciaza pojawi to tylko problem sie wiekszy zrobi

Myślę ze wyjdzie mi to na lepsze Ale tak chujowo jak za 2 tyg przyniosę l4 na transfer bo tu napewno urlopu to nie dostanę Ale coz takie życie sa sprawy ważne i ważniejsze myślę nie bede musiała po l4 tam już isc ;) jak narazie czekam na @ Ale i z wizytami zaraz będzie problem bo zostało mi do końca miesiąca 3 dni wolne licząc od następnego tyg no i 2 niedzielę więc nie qiwm jak to wszystko zorganizować

reklama
Do góry