reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie dzisiaj strasznie biodra bolały po tym siedzeniu na tych wynikach
Ja też cała obolała wróciłam po glukozie bo strasznie niewygodne są krzesła w przychodni. Kość ogonowa strasznie bolała. Ciekawe kiedy drugi raz mnie wyśle bo ja miałam pierwszą w 12 tygodniu...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Idziesz do przodu z zakupami :) jak tak Was czytam i oglądam co kupilyscie to też bym chciała już :) ja widziałam u siebie w takim sklepie dzieciecym takie coś gabkowatego ale na podwyższeniu, żebym mogła na tym rękę z dzieckiem oprzeć i myślę, że będzie wygodniejsze od gąbki zwykłej chyba

Tak jak już zaczęłam to konkretnie [emoji23]
Na koniec w czerwcu zostawiam sobie wózek i kosz na kółkach i nianie z kamerka to będą grubsze finansowo zakupy dlatego teraz chce pokupywac i mieć już spokój z ciuchow już nic nie będę kupywać może ewentualnie jakieś body jeszcze
Kocyki mam pościele mam czapeczki tez ciuszki dość sporo teraz jeszcze to zamówienie przyjdzie zostaje tylko wanienka i kosmetyki dla dziecka i dla mnie a No i torba jeszcze

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja idę w pon do lekarza i napewno dostanę już skierowanie na ta glukozę jestem przerażona bo z córka przeszłam to tragicznie ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aha :) to wporzadku, a do wózka będzie potrzebna kołderka jak to będzie lato ? :p bo też mi się tam kilka podoba , ale wszystkie dziewczece mi się rzucają w oczy :D
Ja nie kupuję kołderki ani do wózka, ani do łóżeczka. Do wózka wystarczą otulacze i kocyk jak będzie chłodniej. A w nocy malutka będzie spać w śpiworku przez pierwszy rok. (tak spał też mój synek jak był niemowlakiem) W mojej dzielnicy jak byłam nastolatką zmarło dwoje dzieci śmiercią łóżeczkową i jestem na tym punkcie trochę przewrażliwiona. W nocy w łóżeczku będzie tylko prześcieradełko a na nim mała w śpiworku. (w lecie w cieniutkim letnim i w zimę w grubszym) Ochraniaczy, baldachimów, poduszeczek, czy maskotek w łóżeczku nie będzie.

Bepanthen w ross jest za 38,99 czyli 10 zł taniej i HiPP, Babysanft, pielęgnacyjny płyn do kąpieli 13,99 czyli 4 zł taniej. Kupiłam już :p kupiłam jedną koszulę do karmienia niby, ale bardziej na teraz do spania bo mi nie wygodnie w niczym :p wydałam tyle kasy dziś, że już z domu nie wychodzę :p

Link do: Zarejestruj się | HiPP Bio zarejestrujcie się tutaj, koleżanka mówiła, że genialna paczka powitalna przychodzi :)

i buty na co dzień na wiosnę
Ładne! Ja chodzę w trampkach najczęściej ;-) bo balerinki przy mojej grubej nodze wyglądają niefajnie :-(

Ja idę w pon do lekarza i napewno dostanę już skierowanie na ta glukozę jestem przerażona bo z córka przeszłam to tragicznie ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Będzie dobrze - jakoś przeżyjesz...
może inaczej - nie sądzę, żebyś zniosła to gorzej ode mnie, a ja jakoś przeżyłam... (z podkreśleniem "jakoś", ale staram się zacierać to przykre wspomnienie... choć w sumie, to za dużo nie pamiętam [emoji23])

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja straszna Panikara czasami sama jestem na siebie za to zła, a w takiej sytuacji jak ostatnio dziękuję Bogu że mam takiego swira stres znów mnie też łapie przed jutrzejszą wizyta aaaaa:(
Dzwoniłam do ginekologa i mówił, że to uczucie jest normalne i nie ma powodu do niepokoju :) o której masz jutro wizyte?

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry