reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Podobało mu się bardzo, chociaż dzisiaj akurat nawet dla mnie nie było jakoś super ciekawie, obejrzeliśmy głównie kręgosłup delikwenta, tak jak jedna z dziewczyn pisała kilka dni temu :) U mnie dzisiaj 20 +1.

Fajne te nasze starsze dzieci, myśle ze trochę nam naprawdę będą pomagać :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No napewno;)) moja tez huhuhu

reklama
Podobało mu się bardzo, chociaż dzisiaj akurat nawet dla mnie nie było jakoś super ciekawie, obejrzeliśmy głównie kręgosłup delikwenta, tak jak jedna z dziewczyn pisała kilka dni temu :) U mnie dzisiaj 20 +1.

Fajne te nasze starsze dzieci, myśle ze trochę nam naprawdę będą pomagać :)

No cos na pewno pomaga, bo sie poczuja wazni. Tylko boje sie, ze jakas zazdrosc mimo wszystko sie wkradnie[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już nie śpię
Mały mnie tak kopie ze aż się obudziłam
Inhalacje wieczorne pomogły na tyle ze cała noc przespana mogłam oddychać

Poleże na chwile i wstaje zrobię sobie herbatę i może posprzątam w kuchni jak na tyle dobrze się czuje bo wczoraj leżałam cały dzień to poprostu to jest niemożliwe jak mąż z córka gospodarowali ....

Miałam dziś iść na wszystkie badania i w pon z wynikami do gina ale przez wzgląd na to jak się czuje i wygladam poczekam z tym pójdę w pon zrobić posiew krew i resztę a wizytę przesunę na środę

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny wczoraj poszłam wcześnie spać reszta wyników była późno. Więc w osadzie moczu wyszły mi liczne bakterie jestem ciekawa czy coś mi da czy każe poprostu wiecej pić bo ostatnio przez tą jelitowke mi się wszystko pomieszało leukocyty w osadzie 5-10 czyli dużo nie jest. Co do glukozy muszę Wam powiedzieć, że glukometrem mi mocno zawyżył na czczo glukoza wyszla mi 88 a po obciążeniu 109 więc wszystko w jak najlepszym porządku ☺️

Cześć dziewczyny wczoraj poszłam wcześnie spać reszta wyników była późno. Więc w osadzie moczu wyszły mi liczne bakterie jestem ciekawa czy coś mi da czy każe poprostu wiecej pić bo ostatnio przez tą jelitowke mi się wszystko pomieszało leukocyty w osadzie 5-10 czyli dużo nie jest. Co do glukozy muszę Wam powiedzieć, że glukometrem mi mocno zawyżył na czczo glukoza wyszla mi 88 a po obciążeniu 109 więc wszystko w jak najlepszym porządku [emoji5]
To super, że ok [emoji4] może kazać Ci zrobić posiew, mi ostatnio wyszło 10 erytrocytów ale bez bakterii i nic mi nie dała a w poniedziałek jak powtarzałam mocz to już było czyściutko [emoji4] na pewno tak będzie i u Ciebie [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Dzień dobry dziewczyny [emoji4]
Trzymam kciuki za wizyty.
Wczoraj po wizycie wreszcie odetchnęłam. Poczułam taki spokój [emoji4] mały pokazał co trzeba, wszystko pomierzone. Problem był tylko z buźką bo wtulił się w łożysko i to pod pępkiem więc lekarz nie miał dojścia. Ale poruszał nim trochę i coś tam dało się uchwycić [emoji4]
Sprawdził mi też szyjkę ale tylko przez brzuch więc wydaje mi się to mało wiarygodne i wyszła mu ponad 5cm. Za dwa tygodnie wizyta u mojej lekarki ale naprawdę w końcu czuję spokój [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Dzień dobry dziewczyny [emoji4]
Trzymam kciuki za wizyty.
Wczoraj po wizycie wreszcie odetchnęłam. Poczułam taki spokój [emoji4] mały pokazał co trzeba, wszystko pomierzone. Problem był tylko z buźką bo wtulił się w łożysko i to pod pępkiem więc lekarz nie miał dojścia. Ale poruszał nim trochę i coś tam dało się uchwycić [emoji4]
Sprawdził mi też szyjkę ale tylko przez brzuch więc wydaje mi się to mało wiarygodne i wyszła mu ponad 5cm. Za dwa tygodnie wizyta u mojej lekarki ale naprawdę w końcu czuję spokój [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Super, że na wizycie wszystko ok i dzieciątko chciało współpracować☺️ do mojej wizyty już też tylko 4 dni☺️

reklama
To super, że ok [emoji4] może kazać Ci zrobić posiew, mi ostatnio wyszło 10 erytrocytów ale bez bakterii i nic mi nie dała a w poniedziałek jak powtarzałam mocz to już było czyściutko [emoji4] na pewno tak będzie i u Ciebie [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
No też możliwe ☺️ oby tak bylo☺️

Do góry