Moni17.06
Fanka BB :)
Super ciesze sie ze wszystko wporządkuJa juz po wizycieMamy zdrowa dziewczynkę
Jejku aż sie popłakałam ze szczęścia, ze wszystko jest dobrze
Teraz telefony do rodziców i rodzeństwa !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super ciesze sie ze wszystko wporządkuJa juz po wizycieMamy zdrowa dziewczynkę
Jakie ładny avatarWitam się z Wami w ten piekny, słoneczny dzieńja już po oddaniu krwi, jutro mam przyjść po wyniki. Dwie godziny na spacerze, na zakupach. Upatrzylam dwie torby, dla siebie i dla malenstwa. Kupię w sobotę
po tym leżeniu zrobiła mi się dziura w dresach na tyłku
i z tego względu kupiłam dzisiaj sobie sportowe leginsy, ale po przymierzeniu stwierdziłam, że są za wygodne i za ładne na chodzenie w nich po domu więc muszę dokupić jeszcze z dwie pary w innym kolorze i coś na po domu
już coraz bliżej poniedziałek, ale jak narazie trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizytujace :*
![]()
Ale one przemakają nie? Po prostu w takich pieluszkach trzeba kłaść dziecko na jakaś nieprzemakalną ceratkę?Normalnie, zamiast pampersów, tyle tylko że pierzesz.
[emoji110] Wszystko będzie ok!Powoli się ubieram .. stres już na poziomie jednym z najwyższych ..trzymajcie za nas kciuki dziewczyny .
Gratulacje! Imię już wybrane? Masz jakieś fotki?Ja juz po wizycieMamy zdrowa dziewczynkę
Akurat ta nie z ali a pl, Link do: Pieluszka PUL Truskawki/coolmax Pieluszki wielorazowe ecodidiHaha no nie przesadzaj [emoji14]
Ale ładne [emoji7] Daj linka z ali jak możesz? W sumie jak i kiedy używać takich pieluch?
Chłopak cały czas [emoji3]Maskara, trzymaj się jakoś :*
Super [emoji7] Płeć potwierdzona?
Jadłabym [emoji14] Co to za lody i ten pierwszy od dołu smak?
Będzie dobrze, cały czas [emoji106]Powoli się ubieram .. stres już na poziomie jednym z najwyższych ..trzymajcie za nas kciuki dziewczyny .
Ja na poczatku chciałam tylko dwójkę z tak małą różnicą. Ale widocznie nie było tak ciężko skoro zdecydowaliśmy się na kolejnego maluszka [emoji6]Omg[emoji33] Troje dzieci rok po roku. Ja bym nie podolala[emoji6] Podziwiam!
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, gratulujęJa juz po wizycieMamy zdrowa dziewczynkę
Kciuki zaciśnięte, daj znać po wizyciePowoli się ubieram .. stres już na poziomie jednym z najwyższych ..trzymajcie za nas kciuki dziewczyny .
Super, że wszystko okJa juz po wizycieMamy zdrowa dziewczynkę
Kiedyś była tylko tetra, i nadal pokutuje przekonanie, że wielorazowe to gotowanie teatry, prasowanie, cerata itd, a są tkaniny prawie nieprzemalalne, chłonne, w środku sucho (przynajmniej przez ileś godzin) itdJakie ładny avatarPochwal się leginsami
![]()
Ale one przemakają nie? Po prostu w takich pieluszkach trzeba kłaść dziecko na jakaś nieprzemakalną ceratkę?
[emoji110] Wszystko będzie ok!
Gratulacje! Imię już wybrane? Masz jakieś fotki?
Ja myślę tak samo, lepiej sprawdzić o 10 razy za dużo niż raz za mało [emoji4] super że wszystko dobrze. Zaparcia są straszne. Ja jak w jeden dzień nie mogę się wypróżnić to ledwo żyję i wszystko mnie boli a co Ty masz powiedzieć w trzeci dzień...Witajcie dziewczyny :* ja w nocy zaliczyłam IP położyłam się do łóżka mała wiercila się jak szalona jak zwykle po 22 i po czułam kilka razy twardnienia brzucha i zaszłam przeszywajacy ból mam taki zawsze przy zaparciach skurcze jelit nawet przed ciążą tak miałam ale się wytraszyłam ze to skurcze wzięłam nospe i magnez i zaraz poszłam się wyproznic (3 dni się nie wyproznialam nie mogłam mam straszne zaparcia) i jak się już udało to wszystko przeszło brzuszek luzniutki nie bolał ale strasznie się przestraszyłam ze to może jednak skurcze i pojechaliśmy do szpitala sprawdzić wole pojechać jeden raz za dużo niż za mało przez stratę córeczki w pierwszej ciąży zresztą ostatnio jakoś bałam się czy szyjka się nie skraca czy jest wszytko okej a do wizyty jeszcze parę dni wiec na izbie wszystko sprawdzili co prawda posiedziałam do 3 rano ale jestem przebadana i spokojna serduszko pięknie bilo szyjka długa twarda i zamknieta wody się nie sacza skurczy żadnych nie było wszytko okej i jestem w domu. Ale super szpital gdyby coś się działo gdyby brzuch zaczął boleć i bym się martwiła mam przyjechać przyjmą mnie na obserwacje i wszystko dokładnie sprawdzimy a nie to co w tamtym szpitalu było za każdym razem co pojechałam to nie ma miejsca nie ma sensu zostawac nawet jak dziecko miało 18 tętno co pod koniec ciąży to już wysokie..