reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na trzecie czekamy [emoji4] mamy już dwóch synków dwulatka i roczniaka

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

To od 2 lat zachodzisz w ciaze;))) jak sie czujesz? Ja teraz po roku tzn zaszlam 6 mscy po cc czuje zneczenie

Jesli Po porodzie bym zaszla chyba b ciezko by bylo ufff

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Omg[emoji33] Troje dzieci rok po roku. Ja bym nie podolala[emoji6] Podziwiam!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez podziw i szacun
Ja rok po cc i czuje zneczenie wkoncu od 2016 ciaza kp ciaza teraz musze odpoczac od tych hormonow narazie po porodzie nie chce

Ja na poczatku chciałam tylko dwójkę z tak małą różnicą. Ale widocznie nie było tak ciężko skoro zdecydowaliśmy się na kolejnego maluszka [emoji6]

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Zdrsdzisz wiek[emoji848][emoji1][emoji1][emoji1]?moze ja taka reakcja bo 38[emoji13][emoji13][emoji848]

Ja zdycham dziś zatoki tak mi cisną w oczy szok...
a jutro musze rozliczyć tydzień na sklepie trochę papierkowa robota ... ale nie wiem czy dam radę idę leżeć bo mam wrażenie ze zdechnę zaraz ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dużo zdrówka :*
Ja wlasnie wczoraj przez caly dzien mialam taki bol w dole brzucha, ze chodzic nie poglam. Przez noc przeszlo.
Teraz wszystko szybko sie rozrasta i takie bole chyba sa normalne.

Mówiłam , że przejdzie :*
Ładne :)
Też ładne :) myślałam o takim , żeby dało się przerobić na łóżko. Ale jednak się rozmyślilam. Ponieważ jak wyrośnie z łóżeczka , będzie spało na łóżku w sypialni , bo my i tak przeniesiemy się do salonu:p
Myślę , że byłabym na podium hahaha
A ja po Tobie na drugim miejscu , choć.ostatnio to nie wiem czy bym Cię nie przegoniła z pierwszego :D
Ja juz po wizycie:biggrin2: Mamy zdrowa dziewczynkę :):)
Jejku aż sie popłakałam ze szczęścia, ze wszystko jest dobrze :biggrin2:
Teraz telefony do rodziców i rodzeństwa !
Oojj. Az się rozczulilam <3 gratuluję :*
Jakie ładny avatar :) Pochwal się leginsami :D

Ale one przemakają nie? Po prostu w takich pieluszkach trzeba kłaść dziecko na jakaś nieprzemakalną ceratkę?

[emoji110] Wszystko będzie ok! :)

Gratulacje! Imię już wybrane? Masz jakieś fotki?

Dziękuje :) wstawię może później lub jutro :p o ile nie zapomnę :D

Witam dziewczyny znowu dawno mnie tu nie było. Ale dopadła nas choroba [emoji852]️ zapalenie oskrzeli, ale na szczęście powoli już odpuszcza i został delikatny katar no i kaszel... Cały dom chory . A to wszystko zasługa brata który wszystkich po kolei zarażał. Wczoraj mieliśmy wizytę i lekarz potwierdził dziewczynkę zdrową [emoji4][emoji4] . Więc odkupiłam spory worek ubranek dla córki od innej mamy noni do tego leżaczek do wanienki. Ubranka są super a w sumie kosztowało mnie to jakieś niecałe 30 zł więc okazja jak ta lala [emoji23][emoji23] i teraz z USG wyszedł nam termin na 13 lipca więc niunia ślicznie rośnie [emoji4] miłego popołudnia kochane mamusie [emoji7]

Napisane na Moto C w aplikacji Forum BabyBoom
Wspolczuje choroby, ale dobrze ze juz przechodzi. Super, ze corcia zdrowa[emoji3]

Jednak jestem za leniwa na te wielorazowe i mam nadzieję, że mały nie będzie uczulony i będziemy mogli korzystać z jednorazowych.
Kto jutro razem ze mną wizytuje? :)
To tak jak ja[emoji6]Nie dla mnie wielorazowki, choc na pewno zdrowsze.

@Onaszczesliwa2018, trzymamy kciuki!

@niemamco, super, gratki!

@Margana- i reszta w sumie też- pamiętajcie że w tą niedzielę zamknięte sklepy, więc róbcie zakupy przed weekendem :tak: Zła jestem strasznie, bo chciałam mieć cały weekend na oglądanie wózków a tak tylko sobota zostaje....
O faktucznie[emoji33] Ale wymyslili z tym zamykaniem[emoji53]

Ostatnio mówiłyście o sesji brzuszkowej i opowiadałam M, że dziewczyny zapisują się już na sesję ale że ja raczej nie chce, nie widzę się w takiej roli, peszę się przed aparatem a co dopiero w jakiejś tam części rozebrana. Z naszych wcześniejszych rozmów wynikało, że M też jest średnio nastawiony do takich sesji i powiem Wam że mnie zaskoczył bo wręcz mnie namawia bo jego kolega jest chętny żeby zrobić takie zdjęcia po promocyjnej cenie bo chce poszerzyć działalność właśnie o sesje brzuszkowe :) I chyba się skuszę o ile ten kolega nie zmieni zdania :) Powiedzcie w jakim tygodniu najlepiej robić? Jak dobrze kojarzę to wspominałyście coś o 30 tygodniu.

reklama
Hejka,

Nie bylo mnie dwa dni i nie jestem w ogole w stanie Was nadrobic.
Mam nadzieje,ze czujecie sie dobrze.
We wtorek mialam wizyte w szpitalu - nic ciekawego oprocz tego,ze moglam uslyszec Niunka serduszko.
USG polowkowe w poniedzialek. Bardzo na nie czekam.

Pamietacie wtedy lowy w Lidlu w czwartek?
Ja teraz przegladam gazete u Nas i tez mamy jakies ubranka dla dzieci ( organiczna bawelna - koniecznie musze sie wybrac).
Kocham ten kraj za to,ze jest 0 % VAT na ubrania dzieciece do 11 roku zycia. Nice :-)

IMG_20180308_115008.jpg

A dzisiaj bedac w Tesco znalazlam promocje na te dwie rzeczy.
Pajacyk 3-6 miesiecy, jogginsy 12-18 mies 2 sztuki
IMG_20180308_115439.jpg

IMG_20180308_115407.jpg

Karla88 - wygladasz kwitnaco! a w tej sukience z rozami po boku co mialas ubrana sie zakochalam. PIEKNA

Wszystkiego dobrego w Dniu naszego Swieta.

Załączniki

• IMG_20180308_115008.jpg
    IMG_20180308_115008.jpg
    442,1 KB · Wyświetleń: 270
  • IMG_20180308_115439.jpg
    IMG_20180308_115439.jpg
    363,6 KB · Wyświetleń: 269
  • IMG_20180308_115407.jpg
    IMG_20180308_115407.jpg
    460,1 KB · Wyświetleń: 267
Do góry