reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To od 2 lat zachodzisz w ciaze;))) jak sie czujesz? Ja teraz po roku tzn zaszlam 6 mscy po cc czuje zneczenie

Jesli Po porodzie bym zaszla chyba b ciezko by bylo ufff

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po drugim porodzie mówiłam, że żadnych dzieci więcej. A po pół roku zmieniłam zdanie i stwierdziłam, ze jak nie teraz to później już się nie odważe.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No lodowka naprawiona[emoji3] Oby na dlugo. Wieczorem M zrobi zakupy i wreszcie bedzie wszystkiego pod dostatkiem.

@Onaszczesliwa2018 trzymam kciyki!!!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
W końcuuu :) po takim czasie bez lodówki, to już chyba ulgę poczułaś :) bo nawet na balkonie ciepło i ciężko by było trzymać jedzenie :/

Moj tez fijolki robi najwiecej wieczorem[emoji7]

Moje dzisiaj nawet po swoim ulubionym śniadaniu się nie ruszyło :(

podziwiam Was kobitki z 2- 3 dzieci :D

28go zaczynamy szkołę rodzenia :shock: zwolniło się miejsce i możemy iść miesiąc wcześniej tak jak chciałam :) bo w maju nie pasowało nam zbytnio.
Od 7dmej fachowcy pracują i nie poznaję już z tego kurzu swojego mieszkania :o :(
Niech naprawiaja[emoji5]

W końcuuu :) po takim czasie bez lodówki, to już chyba ulgę poczułaś :) bo nawet na balkonie ciepło i ciężko by było trzymać jedzenie :/

A mój dziś jakiś aktywny :) Co jakiś czas czuję stukanie w brzuszku :) Twoja pewnie ma dzień lenia dzisiaj :)

No cale szczescie, ze mamy lodowke turystyczna i dala rade przez ten tydzien. No ale za wiele sie tam nie upchalo. No i zamraxarki brak.

Ja tez podziw i szacun
Ja rok po cc i czuje zneczenie wkoncu od 2016 ciaza kp ciaza teraz musze odpoczac od tych hormonow narazie po porodzie nie chce

No ja od stycznia 2015, ale teraz już wystarczy, to ostatnia ciąża i więcej nie planuję.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja myślę tak samo, lepiej sprawdzić o 10 razy za dużo niż raz za mało [emoji4] super że wszystko dobrze. Zaparcia są straszne. Ja jak w jeden dzień nie mogę się wypróżnić to ledwo żyję i wszystko mnie boli a co Ty masz powiedzieć w trzeci dzień...

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Nom strasznie ciężko z tym mam pije dużo wody nie wiem nie jem jakiś ciężko strawnych rzeczy i mnie tak meczy dziś sobie jogurtów nakupuje :*

reklama
Ostatnio mówiłyście o sesji brzuszkowej i opowiadałam M, że dziewczyny zapisują się już na sesję ale że ja raczej nie chce, nie widzę się w takiej roli, peszę się przed aparatem a co dopiero w jakiejś tam części rozebrana. Z naszych wcześniejszych rozmów wynikało, że M też jest średnio nastawiony do takich sesji i powiem Wam że mnie zaskoczył bo wręcz mnie namawia bo jego kolega jest chętny żeby zrobić takie zdjęcia po promocyjnej cenie bo chce poszerzyć działalność właśnie o sesje brzuszkowe :) I chyba się skuszę o ile ten kolega nie zmieni zdania :) Powiedzcie w jakim tygodniu najlepiej robić? Jak dobrze kojarzę to wspominałyście coś o 30 tygodniu.
Mi moją fotograf powiedziała , że najlepiej zrobić między 26-37 tygodniu :) zrób, fajna pamiątka :) a wcale nie musisz być rozebrana, ładna sukienka np i już będzie ślicznie. A wiosną/ latem można zrobić sesję na powietrzu :)

Do góry