Szalona 29
Moderatorka
Tez myslalam ze nie mam problemow z tarczyca dopoki nie zbadalam tsh [emoji846]
![]()
2 wizyta 22 marca [emoji173]
A jak ja badalqm ze 3 razy w zyciu tsh..i bylo okey to teraz nagle cos moze wyjsc.. ? Moglo sie cos zmienic?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez myslalam ze nie mam problemow z tarczyca dopoki nie zbadalam tsh [emoji846]
![]()
2 wizyta 22 marca [emoji173]
Moze, ale to rzadko spotykana sytuacja [emoji846] jak mialas zawsze ok to powinno być okA jak ja badalqm ze 3 razy w zyciu tsh..i bylo okey to teraz nagle cos moze wyjsc.. ? Moglo sie cos zmienic?
Ja miałam tylko 5mm, dwa i pół tygodnia temu był, nie wiem kiedy się wchłonął...ale dziś już nie ma. Sporo odpoczywałam bo jestem na zwolnieniu wiec dłużej spałam itd i w ciągu dnia też...nie podnosiłam nic absolutnie powyżej 2 kg.Ola, to super wiadomosc! Zazdroszczę z tym krwiakiem. Moj sie powiększył. A powiedz co robiłaś, ze sie wchłonął? Jak duży był i jak długo sie wchłaniał? Ja ciagle wierze i mam nadzieje, ze moj w końcu tez sie wchłonie... ma prawie 4x4cm...
A to faktycznie maleństwo miałaś. Ja tez juz drugi tydzien leżę w domu, wstaje tylko wziąć sobie jedzenie, umyć sie, do wc itp. Nie chodzę, nie dźwigam, pozostało mi czekać na cud.Ja miałam tylko 5mm, dwa i pół tygodnia temu był, nie wiem kiedy się wchłonął...ale dziś już nie ma. Sporo odpoczywałam bo jestem na zwolnieniu wiec dłużej spałam itd i w ciągu dnia też...nie podnosiłam nic absolutnie powyżej 2 kg.
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja teraz 14.03 się dowiem co z moim krwiakiem. Mam nadzieję, że dziadyga się wchłonął. Był dość mały to może się udaOla, to super wiadomosc! Zazdroszczę z tym krwiakiem. Moj sie powiększył. A powiedz co robiłaś, ze sie wchłonął? Jak duży był i jak długo sie wchłaniał? Ja ciagle wierze i mam nadzieje, ze moj w końcu tez sie wchłonie... ma prawie 4x4cm...
Napewno odpoczynek dobrze Ci robi [emoji4] nawet jeśli krwiak się nie wchłonie to może chcoiaz zmniejszy. Trzymam kciukiA to faktycznie maleństwo miałaś. Ja tez juz drugi tydzien leżę w domu, wstaje tylko wziąć sobie jedzenie, umyć sie, do wc itp. Nie chodzę, nie dźwigam, pozostało mi czekać na cud.
W poprzedniej ciąży miałam 5cmx3cm - donosiłam. Wchłonął się ok. 20 tygodnia, ale pozniej i tak musiałam leżeć az do porodu - bo robiły się kolejne. Pozytywne myślenie, duphaston i leżenie. Nic więcejA to faktycznie maleństwo miałaś. Ja tez juz drugi tydzien leżę w domu, wstaje tylko wziąć sobie jedzenie, umyć sie, do wc itp. Nie chodzę, nie dźwigam, pozostało mi czekać na cud.
Termin mam na 20.10. Jesteśmy już po pierwszym usg. Ze względu na moją ciążową historie lekarz przepisał Duphaston,Neoparin +jod,kwas,magnez, a od endo(bo Hashi) mam Letrox w zwiększonej dawce.