reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pojadę w tym chyba do lekarza na polowkowe i na spacer po galerii :) a na sobotę może się wygada K co wymyślił [emoji14] albo chociaż czy będzie zimno w tym miejscu :D cieszę się bardzo, bo jeszcze do dzisiaj do 10 nie było pewne , czy przyjedzie w czwartek :oops:
Bardzo fajnie, że mu się udało [emoji16] bo to ważny dzień dla Was [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Bo ty jesteś mały zarloczek :D glodomorek :D no ale to , że nie jem tyle co trzeba też mnie martwi :/ martwię się czy nie robi krzywdy dziecku, czy nie lepiej jeść na sile ?
Myślę, że nie chodzi tyle o ilość tylko o jakość :) ale uważać też żeby nie czuć się słabo bo niezdrowe jedzenie zapewnia kalorie a zdrowe często mają ich mało i można zaslabnac

f2w39n7303c24ozn.png

Hmmm, ja jeszcze nie doszłam do firmy po infekcji, i nie chce mi się robić jedzenia, więc tylko na szybko.....
Ale
-kromka chleba z koncentratem pomidorowym i cebulą (chleb razowy, żytnia, na zakwasie -mama piekła :D innego nie jadam ;))
-dwie kromki z pastą z czarnej fasoli (pikantna czosnkowa)
-miska makaronu ze szpinakiem i warzywami
-kolejne dwie kromki z pastą z fasoli
-blender kremu truskawkowego
-pół blendera kremu z czarnej porzeczki, drugie pół za chwilę ;))
-jakieś orzechy w między czasie

Później jeszcze będą że dwie kromki, może coś jeszcze, i na kolację że dwa kubki koktajlu (miał być jeszcze rano, ale nie miałam siły robić...)

Zazwyczaj jest sporo mniej chleba a więcej warzyw, ale nadal jestem osłabiona i nie miałam siły nic robić... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ojej no to duuuzo... Ja na śniadanie owsiankę z bananem, później dwie bułki zytnie w odstępie 2h z serkiem wiejskim i dwa jogurty [emoji39][emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Odebrałam dziś sukienkę zamówiłam na próbę bo była bardzo tania woec daje recenzje

Materiał świetny nie prześwituje naprawdę ładna i za pare groszy ja kupiłam na wiosnę i do pracy do balerinek jakieś ramoneski
Kolory do wyboru brałam rozmiar xs/s tak [emoji23] ale mysle ze do M będzie tez dobra ma dużo miejsca na brzuszek za 49,00 zł jest spoko na te pare mieisecy
Po bokach marszczona
Ja mam 160cm wzrostu i mysle ze do 167 max potem będzie za krótka to jedyny minus chyba

Zobacz ofertę: SUKIENKA CIĄŻOWA BAWEŁNIANA KOLORY XS/S 334 Link do: SUKIENKA CIĄŻOWA BAWEŁNIANA KOLORY XS/S 334

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1520617540-d059703ac598f1d1-aaaaaa.jpeg
1520617545-6365956182af2339-aaaaaa.jpeg
1520617555-0326a16452232798-aaaaaa.jpeg
Ale ładna i super wyglądasz :) a materiał się rozciąga? Chyba się skuszę :D

@_agnieszka_ ślicznie wyglądacie kobietki :)

Do góry